Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:WITAJ![]()
I Dobranoc .
dorcia44 pisze:i piękną kitę ,w ogóle jest bardzo ładną czarną koteczką z białym pędzelkiem na ogonie.
dorcia44 pisze:To jeszcze wam napisze że niezły prezent dostał Bartek na Dzień Dziecka ....klatkę z kotem![]()
no cóż na co mnie stać to dałamzachwytu nie było ,nie rozumiem czemu ,te dzisiejsze dzieci nie potrafią się niczym cieszyć
![]()
kicia jest dorosła ,złamałam się dla saszy925 ,bo nigdy nie biorę dorosłych kotów ,reakcja na psy jest różna a i koty moje przy dorosłych dostają świra i dzikiej agresji .
Ma niesamowitą ilość kleszczy![]()
i piękną kitę ,w ogóle jest bardzo ładną czarną koteczką z białym pędzelkiem na ogonie.
AgaPap pisze:
A czego te biedne kotecki tak wypatrują?![]()
Co do dzieci to masz Dorciu zupełną rację. Wczoraj moje dziecko zapytało się co dostanie na dzień dziecka. Więc ja do niej, że nie odpiszę jej 20 złotych z jej wypłaty, bo zaraz wejdę do jej pokoju i zobaczę, że ma bałagan. A ona wie, że jak ja wpadam do niej, a ona ma bałagan, a ma go chyba non stop, czyba, że matka zrobi zadymę grożąc, że wypłatę zabierze za ten burdel, bo wtedy sprząta, to zaleznie w jakim jestem humorze zmniejszam jej wypłatę. I też jej się ten prezent nie podobał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek, zuza i 1205 gości