ASK@ pisze:dellfin612 pisze:melduję się na forum
![]()
mam nadzieję,ze małe pokażą sie
Wybacz Baska!Nieprecyzyjnie napisałam

Pierwsza część do Cibie a małe były do JoKota i wczorajszej łapanki
sorki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:dellfin612 pisze:melduję się na forum
![]()
mam nadzieję,ze małe pokażą sie
teapot pisze:Kicia prześliczna, długowłosa z wydłużonym pysiem - coś miedzy maine coonem a norwegiem. Z pięknymi złotymi oczami.Ma zranioną przednią łapkę i świeże rozcięcie na pysiu.
Aleba pisze:teapot pisze:Kicia prześliczna, długowłosa z wydłużonym pysiem - coś miedzy maine coonem a norwegiem. Z pięknymi złotymi oczami.Ma zranioną przednią łapkę i świeże rozcięcie na pysiu.
Do kompletu ma jeszcze zeza zbieżnego
Kaprys2004 pisze:Wieczorem było ok, dzieciaki w pokazowej formie.. Rano znowu mała przyprawiła mnie o zawał serca, przelewała się przez ręce, ale wyszło po kilku chwilach, że chyba była tak bardzo zaspana.. Co przeżyłam jednak to moje.. Byliśmy na zastrzyku z małą i Julisią, pokazaliśmy fotę rtg klatki piersiowej Julini doktorowi ("dosyć dobrze wygląda, jak na takiego kota") i czekamy na wyniki badań bakterii. Maluchy zjadły właśnie cudownie pachnący pasztecik, reszta towarzystwa szalała wąchając dookoła, wnętrze (rozciętej) saszetki zostało wylizane w ciągu sekundy przez kilku chętnych. Maluszki pewnie zaraz pójdą spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 137 gości