W poniedziałek, 6.08.2012 w godzinach wieczornych przy ul. Franciszka Barcza w Olsztynie zaginął kot MACIUŚ.
Prosimy o każdą informację.
Za odnalezienie nagroda 200 zł.
Kontakt: 691 836 457

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
abialik pisze:Witajcie
W nocy z piątku na sobotę (27.07/28.07) z ul.Orla (Galeria Łódzka) zaginęła kotka rasy Main Coon.
Umaszczenie trikilor z przewagą białego.
Na główce oraz na łopatkach sierść kolorowa, ogon długi kolorowy, plamka ma poduszce tylnej łapki
Kotka jest wysterylizowana.
Kotka ma chipa.
Z pomoc w odnalezieniu NAGRODA.
Jestem przerażona dałam ogłoszenie gdzie się dało.
Po okolicy rozwiesiłam informację ze zdjęciem, zgłosiłam na stronę do safe animals, chodzę szukam , pytam ledwo żyję nie śpię nie jem ale to nic żeby tylko ona się znalazła strasznie ją kocham.
OKI pisze:mojekoty pisze:25 lipca w BIAŁOŁĘCE (Warszawa) zaginął kocurek syberyjski o umaszczeniu kremowym. Reaguje na imię Rysio. Kocurek jest wykastrowany i zachipowany. Załączam linka do ogłoszenia:
http://tablica.pl/oferta/zaginal-kocure ... 1mR8p.html
Udostępniłam ogłoszenie na FB, ale przydałoby się bardziej określić okolicę - Białołęka to spory rejon.
iamblue pisze:wczoraj, tj. 05.08.2012 ok. godziny 20:00 w miejscowości Zielonki-Parcele (gmina Stare Babice) zaginął biało-bury kocurek. nazywa się Tinus, nie jest kotem wychodzącym, wyszedł w wyniku niefortunnego zbiegu okoliczności. nie jest ufny wobec obcych ludzi. ma znak charakterystyczny - na tylnej lewej białej łapce ma czarną plamkę z sierści. jest zaczipowany- numer czipu 972000000722308.
zdjęcia znajdują się tutaj - http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 309gp.jpg/
anesia_25 pisze:Dnia 3.08.2012 zaginął kot Syjamski prawdopodobnie wypadł z balkonu, ma na imię „Tygrys”. Jest beżowo-brązowy z czarnymi znaczeniami(czarny pyszczek ,uszy ,łapki ,ogon) dość wysoki ,waży ok 6 kg. Może być nie ufny do obcych.Tego dnia widziany był między godz. 5:00-7:00 rano pod blokiem przy ul.Rembielińskiej 6.Tego samego dnia widziano go po godz.23:00. przy ul.Rembielińskiej 10, co oznacza ,że się przemieszcza.Bardzo prosimy wszystkich,którzy mogli go widzieć o kontakt i pomoc w odnalezieniu .Bardzo za nim tęsknimy!!!Na kota czekają też zrozpaczone dzieci.!!!
z_łagiewnik pisze:3.08.2012 w godz. 20-22 w okolicach parkingu przy klasztorze w Łagiewnikach w Łodzi zaginął kotek 9cio miesięczny. miał na szyi czerwoną obróżkę z białymi koralikami. kotek był 1.08.2012 sterylizowany i miał obcięte pazurki. Bardzo prosimiy o kontakt osoby które mogą pomóc w jego znalezieniu. tel. 602-263732
tu jest zdjęcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, puszatek i 422 gości