Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:wszystko wskazuje na to że Zuzia będzie mieszkała teraz z Węgielkiemviewtopic.php?f=1&t=108950
Figaro52 pisze:[Zuzia rządzi w nowym domku , choć wiem ,że Węgielek jej nie ustępuje. Ogólnie koty próbują się dogadać i nie jest źle.[/color]
W Sobotę do domku odchodzi Lili i Siri w dwupaku. Obie już zdrowe ,rozrabiają i wszedzie ich pełno.Z jednej strony to się cieszymy a z drugiej... ech tak cieżko się rozstać, ledwo co pożegnałyśmy Zuzię , z którą sypiałam, ja jedna poducha , a ona na drugiej, a tu trzeba żegnać następne, no ale kolejne bidy czekają na miejsce w DT
Maluszki narazie mają się dobrze , Demi miała właśnie prześwietlenie u wet P.Gruszki i nie ma ani złamania , ani skręcenia. Na razie mamy masować i rehabilitować łapkę . Mała staje na niej , ba nawet biega , ale od czasu do czasu tak dziwnie ją zawija
No i najważniejsze Odyn miał dzisiaj badania na FIV, FELV i baiałaczkę .Wynik ujemne, wyniki krwi też w normie. Do badań trzeba było go uśpić, nie dał sobie pobrać krwi. Dostał kolejny (2) antybiotyk o przedłużonym działaniu, odpowiednik interferonu. Nadal bardzo kaszle, ale ogólnie przybrał na wadze, pozostaje jednak dużo mniejszy niż powinien ( maluszki Lili i Siri juz niemal go doganiaja wzrostem i wagą), ale najważniejsze ,że wykluczona śmiertelne choroby
Użytkownicy przeglądający ten dział: masseur i 66 gości