Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:Figaro52 pisze:Byłyśmy dziś przed południem w schronisku razem z jessi74,( pozostały tam jeszcze 4 czarno białe maluchy (około 6 tyg), może ktoś by mógł je zabrać .
Ja już niestety nie mogę ,wczoraj wziełam 2 kociaki w tym jedna niecały m-c, a dziś zabrałyśmy jedną czarnobiałą też ok.6 tyg.dziką , która była sama w klatce :
Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla czterech maluszków, same kobitki chyba, cudowne kluski, dzisiaj jeszcze lekko podziębione, a za dwa dni mogą być tragicznym stanie! w schronisku nie mają szans na podleczenie, a pod opieką dt można je wyleczyć w przeciągu kilku dni ( kocięta mają tylko oczka załzawione) Prosimy o pomoc! Cały czas dużo osób dzwoni po maluchy, wiec po wyleczeniu adopcja takich ślicznotek to kwestia tylko kilku dni
Mruczeńka1981 pisze:Zdjęcia Kropka są, Kruszyna napisała-1,5 roku niewykastrowany, zapalenie dziąseł i coś z ogonem
Z ogonem jest tak,że jest po prostu krótki.
Maluszki w potrzebie są 4,pilnie do leczenia,bo za tydzień będzie za późno. Wiem,że tylko w izolatce mają szansę na wyleczenie z kk,ale ich stan jest ponoć zbyt dobry na izolatkę.
Bardzo potrzebujemy DT dla czterech podziębionych kociąt!!!!!
Koteczka 5-miesięczna,która siedzi razem z maluchami jest w mega depresji...
Pilnie DT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 137 gości