SzP - Potrzebny cykloferon!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 23, 2009 13:30 Re: SzP - Koty i kocięta do kochania.

Dziękuję, jak mi nie wyskoczy nic niespodziewanego to Przybędę :wink: :mrgreen: :piwa:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Śro wrz 23, 2009 17:59 Re: SzP - Koty i kocięta do kochania.

Formica pisze:Trzeciego października organizujemy spotkanie dla tych co już współpracują z Fundacją i dla tych, którzy chcieliby zacząć :D
Spotkanie odbędzie się w godzinach popołudniowych 16-17 w którejś z zabrzańskich knajp, jak już w końcu wytypujemy którąś konkretną :lol:

Oooo będzie impreza... to może i ja się załapię, chociaż na chwilę, bo w ten weekend nie za bardzo mogę... zobaczymy :)
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Śro wrz 23, 2009 21:10 Re: SzP - Koty i kocięta do kochania.

O ale super ten termin mam wolny i byle żeby tam nie było palących :) Wreszcie jakieś fundacyjne spotkanie... :ryk:
Kasiu Luki mnie martwi nie je nie pije,jest agresywna :o warczy,prycha...Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło,ale Jej się boję,ona się nie da dotknąć...Nie wiem co jest przyczyną?Była taka miziasta dziś od rana mnie podrapała :(
Gosiara

Post » Czw wrz 24, 2009 7:18 Re: SzP - Koty i kocięta do kochania.

Nie no cudnie, jakiś sajgon od rana. Przyjadę wieczorem, albo Piotrek, najwyżej wezmę ją do klatki i garażu, na obserwację. Zobaczymy co to z kotą nie tak.

Luniasta Halbinki niestety nie przeżyła (') :cry:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw wrz 24, 2009 8:31 Re: SzP - Koty i kocięta do kochania.

O Boże Luna[*]
Gosiara

Post » Czw wrz 24, 2009 8:34 Re: SzP - Koty i kocięta do kochania.

[*] :(
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw wrz 24, 2009 9:04 Re: SzP - Koty i kocięta do kochania.

Po raz kolejny poszukuję osoby z Wrocławia chętnej przeprowadzić wizytę przedadopcyjną dla fundacyjnego Bzika odkarmionego na butelce.
Zamieszkałby by w kawalerce niedaleko rynku, przeszły opiekun jest studentem, zameldowany w Zabrzu, ale chciałabym żeby ktoś na własne ślepia zobaczył jakie warunki będzie miał Bzik we Wrocławiu.
Obrazek

Formica

Post » Czw wrz 24, 2009 9:53 Re: SzP - Poszukiwana osoba z Wroc. do przeprowadzenia w.przeda

poszukujemy osoby z Wrocławia chętnej przeprowadzić wizytę przedadopcyjną dla fundacyjnego Bzika odkarmionego na butelce. :)
Gosiara

Post » Czw wrz 24, 2009 10:19 Re: SzP - Poszukiwana osoba z Wroc. do przeprowadzenia w.przeda

Zaraz napisze do czitki może się zgodzi :D
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw wrz 24, 2009 10:53 Re: SzP - Poszukiwana osoba z Wroc. do przeprowadzenia w.przeda

Luneczko kocinko....[*]

:cry:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Czw wrz 24, 2009 15:55 Re: SzP - kolejne jednookie kocię i kolejny dom we Wro do sprawd

Wrrr, tak długo pisałam post że mi go zeżarło!

1) PcimOlki zgodził się sprawdzić domek dla Bzika :mrgreen:
2) Zgłosił sie kolejny domek we Wroc tym razem dla Kaperka. Musze jeszcze dobrze te kobietę przegadać, bo miałam pewne wątpliwości, ale jak coś to tez trza będzie ten domek znaleźć.
3) Fiołek (ten z pierwszego postu) zakończył dziś życie jajcarza i rozpoczął życie bezpłodnika :P Nie uwierzylibyście jak wydoroślał i wypiekniał.

4) Jesli zaczne bełkotać, ślinić sie i wybuchać nieopanowanym płaczem, to nie oznacza, że załapałam wściekliznę, tylko, że nalezy mnie zamknąć na jakiś czas w miłym, ciemnym pomiesczeniu bez klamek i zwierząt!
Bezsilność mnie ogarnia tragiczna.

Dziś dziewczynki stałe dostarczycielki kociąt ze śmietników, piwnic i innych dziwnych miejsc, do których tylko dzieci ulicy zaglądają przyniosły kolejne kociaki.
Pierwszy to okoł 10-12tygodniowa koteczka. Śliczna krówka, była juz u mnie dwa dni wcześniej dobijaliśmy kk, miałam znaleźc jej tymczas, ale nie znalazłam. I dziś tez musiała wrócić na ulice. Tam ją tylko dokarmiają te dziewczynki.
Drugie to około 6tyg kocurek białobury. Jedno oko zaropiałe całkowicie, drugie do usunięcia. Koleżanka na moją prośbę zawiozła go od razu do lecznicy mojego TŻ w której wykonujemy całą chirurgię ( i w którejk dług osiągnał tez juz ponad 600zł i czekamy na tasaczek szefowej :? ) i jeszcze dzis będzie miał wykonany zabieg. A co potem? pare dni moge go przetrzymać w lecznicy w klatce, ale to najdłużej do poniedziałku :roll:
Obrazek

Formica

Post » Czw wrz 24, 2009 16:17 Re: SzP - kolejne jednookie kocię i kolejny dom we Wro do sprawd

Może mogę jakoś pomóc w ramach zamiany na fosiastą Lukę?
Siedziałam teraz w piwnicy godzinkę,ale nie ma szans nie da się dotknąć,pogłaskałam,ale zaraz mnie ugryzła i ciagle warczy :(
Gosiara

Post » Czw wrz 24, 2009 18:54 Re: SzP - kolejne jednookie kocię i kolejny dom we Wro do sprawd

"Śliczna krówka, była juz u mnie dwa dni wcześniej dobijaliśmy kk, miałam znaleźc jej tymczas, ale nie znalazłam. I dziś tez musiała wrócić na ulice. Tam ją tylko dokarmiają te dziewczynki."

Luki pojechała do Formicy...na obserwacje to ja czekam na łaciata koteczkę :wink:
Ostatnio edytowano Czw wrz 24, 2009 18:57 przez Gosiara, łącznie edytowano 1 raz
Gosiara

Post » Czw wrz 24, 2009 18:55 Re: SzP - kolejne jednookie kocię i kolejny dom we Wro do sprawd

Gosiu, a po co jej sie narzucasz? skoro chce mieć spokój, to może jej go daj...
Jak wiecie, Luna przekroczyła o świcie Tęczowy Most. Bardzo mi przykro, kocham srebrne koty... Ona miała szanse na dom. A jakieś choróbsko ją zabrało... :cry:
Znów nie będę brała kotów, bo ryzyko się zwiększyło... a Formica już nei ma gdzie ich upychać... potrzebujemy domków tymczasowych i pomocy finansowej...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw wrz 24, 2009 18:59 Re: SzP - kolejne jednookie kocię i kolejny dom we Wro do sprawd

Dałam Jej spokój...Ale jest coś nie tak, bo od dwóch dni nic nie je,nie pije nie załatwia się do kuwety...Dziwnie się ślini i ciagle przełyka ślinkę...może coś ja boli,tego nie jestem w stanie stwierdzić...Musi być zbadana...Jak będzie ok to wróci...
Strasznie mi przykro z powodu Lunki :cry:
Gosiara

[poprzednia][następna]