Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angalia pisze:Ale tu cichutkoWe wtorek mam ostatnią (?) łapanke na sterylki a póxniej wystawie nowy bazarek tym razem ogrodniczy
iza71koty pisze:Wypuściłam wczoraj Andzię.Poszłam z Mężem ja odnieść.Była zadowolona.Potem z radoscia powitała mnie kiedy przyszłam z jedzonkiem.![]()
Z Zuzią nieciekawie.![]()
Nie ma Zezolci.Nie ma jej juz 5 dzień.Obszukałam krzaki, zarosla, budki.Jeśli nie pokaze sie przez najblizsze 3 dni ,to znaczy ze poszła gdzieś i odeszła.Szarusia przychodzi normalnie.Zjada sama , nie ma w niej niepokoju ale...mam wrażenie że ona coś wie.
Bardzo sie tego obawiałam co to bedzie kiedy jedna z kotek odejdzie........Gdyby Zezolcia była chora pozwoliłaby sobie pomóc.Ale do ostatniego dnia kiedy ją widziałam wyglądała całkiem normalnie.Chociaz w ten ostatni dzień juz nie podeszła do jedzenia i tylko Szarusia jadla.Smutno mi jakoś okrutnie......
W tym roku stracilismy z tamtego miejsca Ogonka.
Teraz Zezolcia.
Szarusia została tam zupełnie sama jak palec.
panikota pisze:Może Zezolcia się jeszcze znajdzie ... chociaż jak to starsza kotka, to pewnie jest tak jak piszesz, Izo.
Trzymaj się Szarusiu![]()
![]()
iza71koty pisze:Kochani.Zapraszam na nasze Bazarki.Krucho z pieniążkami.Koniec miesiąca i jeszcze miałam te niepotrzebne wydatki zdrowotne.Zapraszam Gorąco.Musimy jakoś wytrwać do pierwszego.
viewtopic.php?f=20&t=142398
viewtopic.php?f=20&t=142270
iza71koty pisze:Codziennie w nerwach karmię Juniorka.Dwa dni temupodczas kamienia nogi mi sie zrobiły jak z waty.Dałam mu jedzenia i czekałam aby zjadł spokojnie.jJadł akurat w miejscu gdzie w poblizu lis ma norę.Tam na mnie czekał.Wolałabym aby czekał po przeciwnej stronie tam gdzie pies ,ale był tam.Stoję i nagle widze a Juniorek w nogi.Zryw totalny.Mało nie wyleciał na ulicę w takim był szoku i popłochu.Wcześniej usłyszałam szybki, głośny szelest, szum w trawie.Lis.Wycofał sie szybkim susem.Normalnie nogi mi sie zrobiły jak z waty.Stałam i czekałam aż Juniorek skończy jeść.Wczoraj sie nie pokazał.Pewnie będzie dzisiaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, darianna1, puszatek i 62 gości