Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 19:12 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

caldien pisze:Kolega Mroczek już wyruszył, nocuje dzisiaj w Warszawie :roll:
Pewnie będzie przerażony po takiej podróży, dwudniowej, do nas...
Troszkę się boimy :oops: Ale też cieszymy ;)
Badylek
Spoko.
Larew tez dlugo do nas jechala.
Pierwszy nocleg w Krakowie, drugi w Warszawie.

Mru otrzaskany
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon cze 13, 2011 19:15 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Duża odkryła, że pokazałem swoją pawią naturę nad moją drapaczką, Duża nei wie kiedy :oops: A to wszystko te włosy, same włosy tam były! :oops: Nie moja wina! :oops:
Duża wkrótce wychodzi po Mroczka, troszke się stresujemy :roll:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon cze 13, 2011 19:18 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

caldien pisze:Duża odkryła, że pokazałem swoją pawią naturę nad moją drapaczką, Duża nei wie kiedy :oops: A to wszystko te włosy, same włosy tam były! :oops: Nie moja wina! :oops:
Duża wkrótce wychodzi po Mroczka, troszke się stresujemy :roll:
Badylek
1. Kot ma prawo sie zaklaczyc i zwrocic toto.
2. Spoko.
3. Kciuki!

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon cze 13, 2011 19:34 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Badylku, jak tak za Mru powtórzę 3 razy tak :ok: :ryk:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pon cze 13, 2011 20:43 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Badylku, jak już znajdziesz chwilkę, napisz o Mroczku.
Myślimy ciepło. Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon cze 13, 2011 20:45 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

MalgWroclaw pisze:Badylku, jak już znajdziesz chwilkę, napisz o Mroczku.
Myślimy ciepło. Fasolka
Tak.

Mru

Dorota

Post » Pon cze 13, 2011 22:09 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Duża zamknęła go w Dużym pokoju! Więc siedzę pod drzwiami i wącham. W sumie zrobiła mi zabawę pt "znajdź źródło obcego zapachu" bo zamknęła mnie w sypialni i wypuściła dopiero jak skończyła oporządzać Mroczka... Więc wiem, że coś jest nie tak, i podejrzewam że tajemnicę kryje nagle zamknięty duży pokój 8)
Badyl Kotmes

Mroczek siedzi zamknięty, przerażony troszkę, niech ochłonie w samotności, ma jedzonko, ma wodę, ma kuwetę... Nie będę go męczyć po takiej podróży ;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pon cze 13, 2011 22:12 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Kciuki!

Mru

Dorota

Post » Wto cze 14, 2011 4:45 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Pewnie, niech odpoczywa i wącha, i oswaja się z obcymi zapachami.
Spaliście troszkę, Badylku, czy nerwowo było?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto cze 14, 2011 7:03 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Spaliśmy, a jakże, obcy kot mi w śnie nie przeszkodzi, zwłaszcza, że mi została sypialnia z Dużą przydzielona w podziale majątku :mrgreen:
Ten nowy zsikał się do ecopufy, na szczęście to się łatwo myje :roll: Ale wąchania było jak to Duża wyniosła :roll: W końcu trzeba sprawdzić kto zacz, my koty po zapachu się rozpoznamy, Duzi tego nie zrozumieją :wink:
A teraz Duża wychodzi na egzaminy (ma dwa: o 9 i o 14), więc ja zostaję i pilnuję nowego 8)
dzielny Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto cze 14, 2011 7:21 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

caldien pisze:Spaliśmy, a jakże, obcy kot mi w śnie nie przeszkodzi, zwłaszcza, że mi została sypialnia z Dużą przydzielona w podziale majątku :mrgreen:
Ten nowy zsikał się do ecopufy, na szczęście to się łatwo myje :roll: Ale wąchania było jak to Duża wyniosła :roll: W końcu trzeba sprawdzić kto zacz, my koty po zapachu się rozpoznamy, Duzi tego nie zrozumieją :wink:
A teraz Duża wychodzi na egzaminy (ma dwa: o 9 i o 14), więc ja zostaję i pilnuję nowego 8)
dzielny Badylek
No to kciuki za egzaminy!
Bo Ty przeciez sobie poradzisz :ok:

Mru

Dorota

Post » Wto cze 14, 2011 7:33 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Badylku,
nowy może być fajny
do zabawy :twisted:

Za Dużą trzymam pazurki :ok:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto cze 14, 2011 7:35 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Tak, Badylku, my też za Dużą :ok: .
A że Ty jesteś dzielny, to nie nowina, tak po prostu jest :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto cze 14, 2011 10:28 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga.

Badylku i jak tam zapachy.
Obcy już jest mnie obcy?
I my trzymamy za egzaminy :ok: :ok:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

[poprzednia][następna]