"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
mnie tym bardziej cieszy ta adopcja z tego powodu, ze ktos dal szanse kotu juz w "zasluzonym" wieku. Zwykle wszyscy chca malenkiego kociaka, max do 3 m-cy bo powyzej to juz "za stary na adopcje" za zdrowko kici
Dosłownie przed chwila przestałam rozmawiać z domkiem Shemali. Kotka spokojnie zaczeła jeść. Najwazniejsze jest suche, wiec je dostaje RC Sensitive. Oprócz tego kocie kabanoski. Domek jest zauroczony kotką. A więc na pewno to TEN DOMEK. Dziewczyny odpinamy banerki bo stara schorowana kotka znalazła swój domek do końca zycia Marzenia Pani Grazynka czeka na Twój telefon, możesz przyjeżdzać
Ma spokoj, ma swietny apetyt, na razie zadnych innych objawow poza duzym brzuszkiem. To daje mi jakas nadzieje, choc biore wszystko pod uwage. Jest przemilą koteczka, kontaktową, wychodzi mi na spotkanie, mizia sie, mruczy W sobote wizyta u wetki, jesli wczesniej nie bedzie sie nic dzialo.
Kochana kotunia, mój Tofi jak do mnie trafił z ulicy to początkowo też miał wzdęty brzuch Oby była zdrowa, z biegiem czasu i ciałka nabierze i futerko wyładnieje