Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Ewo, jeśli zostaniesz zmuszona do odejścia, wypisz mnie proszę z grupy.
Afatima pisze:Ale tu chyba nikt nikogo nie zmusza do odejścia. Post Phantasmagori odebrałam jako pytanie zadane wprost o to, czy Ewa naprawdę ma czas na prowadzenie funduszu, i rodzaj mobilizacji, bo faktycznie komunikacja kuleje, to wszystko. Padła propozycja od Meg11, że jest gotowa przejąć sprawę. Myślę, że nalezy o tym normalnie porozmawiać, bo nie ma w tym nic kontrowersyjnego według mnie. Ja jestem Ewie bardzo wdzięczna za to, że podjęła się prowadzić fundusz, bo pamiętam, że nie było chętnych w ogóle. Phantasmagori bardzo długo szukała i prosiła o to, żeby ktoś ją zastąpił. Ja też nie byłabym w stanie go prowadzić. Nie ma co wieszać na nikim psów, ale też się obrażać. Po prostu pogadać i jakoś to organizacyjnie rozgryźć.
Erin pisze:Afatima pisze:Ale tu chyba nikt nikogo nie zmusza do odejścia. Post Phantasmagori odebrałam jako pytanie zadane wprost o to, czy Ewa naprawdę ma czas na prowadzenie funduszu, i rodzaj mobilizacji, bo faktycznie komunikacja kuleje, to wszystko. Padła propozycja od Meg11, że jest gotowa przejąć sprawę. Myślę, że nalezy o tym normalnie porozmawiać, bo nie ma w tym nic kontrowersyjnego według mnie. Ja jestem Ewie bardzo wdzięczna za to, że podjęła się prowadzić fundusz, bo pamiętam, że nie było chętnych w ogóle. Phantasmagori bardzo długo szukała i prosiła o to, żeby ktoś ją zastąpił. Ja też nie byłabym w stanie go prowadzić. Nie ma co wieszać na nikim psów, ale też się obrażać. Po prostu pogadać i jakoś to organizacyjnie rozgryźć.
A ja mam nieco inne zdanie, zważywszy na pewne okoliczności "poza kulisowe", że tak to ujmę. I zdania nie zmienię. Jeżeli Ewa odejdzie, ja się wypisuję. W nosie mam taką pomoc.
phantasmagori pisze:Jola dworcowa 1kot
AnnaRylska 1 kot
TYSKIE_MRUCZKI - 4 koty
Anna61 -6 kotów
Madie - 4 koty
Razem 16 kotów zgłoszonych do pomocy
Anna61 pisze:Przepraszam, ale czy mogę jeszcze zgłosić Kubusia do szczepienia? viewtopic.php?f=1&t=168885
Maluszki i ich mamusia już zaszczepione viewtopic.php?f=1&t=166939&start=825#p11161544
Erin pisze:Ewo, proszę o skreślenie z listy członków.
Erin pisze:Wow! Aż mnie zatkałoNiech więc teraz z tej pomocy korzystają osoby, które nigdy nie wpłaciły złamanego grosza. Tak zdaniem was obu będzie bardziej przyzwoicie :ok:
Faktycznie, zachowanie wyjątkowo paskudne, zważywszy na fakt, że najpierw kogoś olewasz, bo walnęłaś focha z powodu osoby trzeciej i chociaż jesteś podobno taka chętna do pomocy, masz gdzieś, że zwierzak walczy o życie, a potem jak gdyby nigdy nic ślesz pw, skierowane przeciwko innej osobie. Paskudne.
Na szczęście jest opcja automatycznego kasowania wiadomości, więc daruj sobie na przyszłość. Pisanie postów skierowanych do mnie też, bo widzieć ich nie będę.
I jeszcze jedno, najważniejsze - ten fundusz to grupa pomocowa, [b]a nie prywatne poletko was obu, o czym chyba zapominacie i co najbardziej ludzi zniechęca, tak jak mnie.
Miało być wprost.
Bez odbioru.
FunduszImmuno pisze:phantasmagori pisze:Jola dworcowa 1kot
AnnaRylska 1 kot
TYSKIE_MRUCZKI - 4 koty
Anna61 -6 kotów
Madie - 4 koty
Razem 16 kotów zgłoszonych do pomocyAnna61 pisze:Przepraszam, ale czy mogę jeszcze zgłosić Kubusia do szczepienia? viewtopic.php?f=1&t=168885
Maluszki i ich mamusia już zaszczepione viewtopic.php?f=1&t=166939&start=825#p11161544
Możesz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123 i 69 gości