Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 16:09 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

sroka7 pisze:
turkawka pisze:
A tam w piwnicach tych kociąt ile jeszcze zostało? bo po tych chorobach wszystkich to strach pytać jaka tam sytuacja jest...

od jakiegoś czasu zbieram się żeby zadzwonić do pana Romana... :oops: tylko co zrobić jak powie że potrzebna pomoc :oops:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw paź 13, 2011 17:15 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Wiem, że oni tam nieźle kastrowali. Jak rozmawiałam przed swoim urlopem, to maluchów żadnych nowych nie było.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw paź 20, 2011 22:01 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Nie wiem czy to dobre miejsce żeby o tym pisać, ale dzisiaj wracając do domu zauważyłam przy kościele na ul. Jabłecznej małego czarnego kotka, który łasił się na przystanku do ludzi, żeby dali mu jedzenie. Miał ok. 5 mies. i podobno regularnie się tam kręci. Jak myślicie, co z nim zrobić? Zostawić w spokoju i obserwować?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pt paź 21, 2011 22:09 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Mały Kotek tylko chciałby przekazać Wam swoje lekceważące spojrzenie :twisted:
Obrazek

i zapytać dlaczego nie jest wpisany na stronie w szczęśliwych zakończeniach? :evil: przecież logicznym jest że Pogromcy Pająków nikomu nie oddam :kotek:

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Sob paź 22, 2011 19:34 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

michalinadzordz pisze:Nie wiem czy to dobre miejsce żeby o tym pisać, ale dzisiaj wracając do domu zauważyłam przy kościele na ul. Jabłecznej małego czarnego kotka, który łasił się na przystanku do ludzi, żeby dali mu jedzenie. Miał ok. 5 mies. i podobno regularnie się tam kręci. Jak myślicie, co z nim zrobić? Zostawić w spokoju i obserwować?

Nie wiem co Ci doradzić w takiej sytuacji :? nie mam zbytniego doświadczenia :|
Gdybym miała warunki ku temu, to pewnie wolałabym go stamtąd zabrać, bo nawet jeśli ma on "właściciela" to ja bym nie wypuszczała kota w takiej okolicy blisko ulicy, przystanku itp kota, tym bardziej, że ten się łasi jak piszesz...

Może dziewczyny coś podpowiedzą więcej?
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Sob paź 22, 2011 19:35 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Dieselka pisze:Mały Kotek tylko chciałby przekazać Wam swoje lekceważące spojrzenie :twisted:
i zapytać dlaczego nie jest wpisany na stronie w szczęśliwych zakończeniach? :evil: przecież logicznym jest że Pogromcy Pająków nikomu nie oddam :kotek:

...czyli jednak urok Kocia zwyciężył nad zdrowym rozsądkiem i Kocie zostaje ze "swoim" psem na włościach? :wink:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Nie paź 23, 2011 17:40 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Koteczek w "Zaadoptowanych". Dodałam zdjęcia z Dislem. Będą służyły celom edukacyjnym ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pon paź 24, 2011 8:26 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

sroka7 pisze:
michalinadzordz pisze:Nie wiem czy to dobre miejsce żeby o tym pisać, ale dzisiaj wracając do domu zauważyłam przy kościele na ul. Jabłecznej małego czarnego kotka, który łasił się na przystanku do ludzi, żeby dali mu jedzenie. Miał ok. 5 mies. i podobno regularnie się tam kręci. Jak myślicie, co z nim zrobić? Zostawić w spokoju i obserwować?

Nie wiem co Ci doradzić w takiej sytuacji :? nie mam zbytniego doświadczenia :|
Gdybym miała warunki ku temu, to pewnie wolałabym go stamtąd zabrać, bo nawet jeśli ma on "właściciela" to ja bym nie wypuszczała kota w takiej okolicy blisko ulicy, przystanku itp kota, tym bardziej, że ten się łasi jak piszesz...

Może dziewczyny coś podpowiedzą więcej?

Na razie mam już u siebie tymczaska i 5 czekających w kolejce :/ Nie widziałam go już od tamtej pory. Może to kot księży?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Wto lis 08, 2011 22:23 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Podniosę wątek , bo strasznie cicho.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt lis 18, 2011 13:25 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Znowu podniosę.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt sty 13, 2012 7:31 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kurcze, wczoraj rozmawiałam z Panem Romanem. Jakieś 3 kociaki są w tej piwnicy, w której są najbardziej nieprzychylni ludzie (tam gdzie była ta ruda koteczka, którą otruli) :(
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Sob mar 24, 2012 9:22 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

To ja się pochwalę moją Saszką adoptowaną od Was w sierpniu :) Taka pięknotka z niej wyrosła:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/quote]

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob mar 24, 2012 21:51 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Śliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z364755035

Zaopiekuję sie małym kocurkiem

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z365380590 502048207

we wtorek późnym wieczorem na ul. Kutrzeby zaginął nasz Pieszczoch, za wiadomość i opiekę gwarantowana wysoka nagroda pieniężna!!!

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z365629628 ręce mi opadły... wytłuszczenia moje

Nasz ukochany, bialo-rudy, duzy kocur, niekastrowany wyszedł jak zwykle na dwór i... nie wrócił do dzisiaj :-( Myslelismy, ze moze po prostu poszedl "marcowac"- byl kotem wychodzacym, z chipem. Ale mijaja kolejne tygodnie i Rudego nie ma.... bardzo nam go brakuje, kot jest bardzo towarzyski i pozostałej w domu kotce również... Jest to wielki i ufny pieszczoch. Podejrzewamy,ze mogl wsiasc komus do auta. Zaginął w okolicach Twardogóry, pod Wrocławiem, ale może być teraz wszędzie, jesli potwierdzi się, że został pasażerem na gapę... Jesli widziales lub wiesz gdzie moze byc nasz kot prosimy o kontakt...
Kot jest bardzo duzy, ma dwa lata, przewaza kolor bialy siersci, ogon i glowa rude. Charakterystyczny i na pewno -jesli nic zlego mu sIe nie zdarzylo (w co wierzymy) trzyma sie blisko ludzi. Proszę, jeśli go zobaczysz sprawdź u weterynarza, czy ma chip ... Bardzo prosimy o kontakt!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]