» Wto mar 08, 2011 10:18
Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II
Tak na szybciutko bo mam masę pracy.
Zaplanowaliśmy ścisle z Mężem pierwszy tydzień. Wczoraj Maż musiał naprawić dość poważną usterkę w kuchni i dzisiaj będzie jeszcze sprawdzać czy wszystko dobrze. Poszły uszczelki i niestety w jednym miejscu zalaliśmy Sąsiadce w rogu kuchnię.Bylismy też wczoraj patrzec za kolorem farby do kocich pokojów. Teraz tylko mam wątpliwosci. Czy sufit robic kolorem czy jednak biela. Wczesniej był kolorem. Jednak biel wydaje mi sie rozjaśniłaby dość mocno pomieszczenia.I wyszłoby troche taniej.
Przed chwileczka Maż odwiózł na sterylke dwie koteczki . W Dniu Kobiet zatem będzie sterylizowana Ziutka i Kotka z Tęczy od Gospodarza.Ta kotka miała w ubiegłym roku kociaki.Ziutka podobnie.
Prosze o kciuki dla kotek.
zatem w tym roku będziemy mieli juz zrobionych na dziś łącznie 6 kotek. Przypomnę. Mama Maksia czyli kotka z Tęczy,Czarna koteczka z moich działek, Szara młodziutka koteczka przyniesiona przez dziewczynki oraz młoda kotka z Tęczy odłowiona zimą w czasie tragicznych wydarzeń na Tęczy. Dodatkowo dzisiaj Ziutka i kotka z Tęczy od Gospodarza.
Maz dzisiaj musi pojechac naprawic samochód. Jest problem a konczy sie przegląd. Kiedy odbierze kotki, musi jechać na szkolenie bo koncza Mu sie ADR-y. Te szkolenie będzie trwało kilka dni zatem wszystko musimy bardzo ściśle zaplanować.
Trzeba zajać sie ścianami, pokleić, przygotować do malowania. Chciałabym w tym tygodniu wysterylizować jeszcze z dwie kotki i muszę umówic się na zabiegi kastracji.