Kubuś za kuchenką gazową. I już. Nie będę chłopakowi udowadniać, ze nie musi się oswajać tylko dam czas na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji - w końcu naprawdę jest w nowej, więc nie dziwne są takie jego zachowania.
Najważniejsze - kuwetka w regularnym uzyciu
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Kochana, dobry gaz, to jest to - wiem, co mówię A Kubunio się jeszcze przekona, zobaczysz
Wiem, że boli Ja dość długo widziałam przed oczami Psotusia, któremu musiałam pomóc odejść Doskonale Cię rozumiem i przytulam.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Kubuś wczoraj większość dnia spędził za kuchenką gazową - zostawiłam go w spokoju, bo przecież to normalne w nowej sytuacji i w nowym miejscu. W końcu jednak weszłam i mówię, żeby sie nie wyglupiał, bo tam mu ciasno a tu ma fajny miękki ręcznik w transporterku i duzo miejsca. Wyszedł. Wlazł do transporterka. Pierwsze dwie próby głaskania były krótkie i przy płasko połozonych uszach. Kolejna - o dziwo - uszy normalne więc odwazyłam się usiąść przy transporterku, gadałam głaskałam i..... Kubus się rozmruczał..
Dzisiaj znow zalicza kuchenkę. Być może jest to taki tryb kota piwnicznego - w dzień spali w piwnicy, ciemnje, gdzieś na lub za rurami a w nocy wychodzili do ludzi....
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zaczynam żałować, ze nie zrobiłam chłopakowi testow - już by łaził po chacie.. a tak to tylko tęsknie wyciąga łepek i nadtsawia ucha. Wiem, że gdyby miał fiv lub felv to by pewnie nie przezył tej całej historii - wypadku koszmarnego, krytycznego stanu, w jakim był, i nie miałby sie tak dobrze jak się ma teraz. Ale ja mam przebadane stado i trudno, żebym opierała swouje przypuszczenia na wnioskowaniu - testy trzeba zrobić i już.
Właśnie Kubuś UPOLOWAŁ 40dkg mięsa ktore wyciągnęłam z lodówki żeby się ogrzało dla kotów i NIEOPATRZNIE zostawiłam na szafce. Cały kawałek został upolowany W KUWECIE Gdy to zobaczyłam Kubuś wolnym, baaardzo wolnym krokiem udał się za kuchenke gazową oblizując się przy tym łakomie
Dwie fotki z pierwszych minut u mnie.... nieostre, ale są
Marzenia11 pisze:Dwie fotki z pierwszych minut u mnie.... nieostre, ale są
Wygląda na charrrrakternego
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja." Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja." Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...