Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 8:52 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

Kubuś za kuchenką gazową. I już. Nie będę chłopakowi udowadniać, ze nie musi się oswajać tylko dam czas na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji - w końcu naprawdę jest w nowej, więc nie dziwne są takie jego zachowania.

Najważniejsze - kuwetka w regularnym uzyciu :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 25, 2011 10:19 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

Kochana, dobry gaz, to jest to - wiem, co mówię :wink:
A Kubunio się jeszcze przekona, zobaczysz :ok:

Wiem, że boli :( Ja dość długo widziałam przed oczami Psotusia, któremu musiałam pomóc odejść :(
Doskonale Cię rozumiem i przytulam.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 26, 2011 7:37 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

Kubuś wczoraj większość dnia spędził za kuchenką gazową - zostawiłam go w spokoju, bo przecież to normalne w nowej sytuacji i w nowym miejscu. W końcu jednak weszłam i mówię, żeby sie nie wyglupiał, bo tam mu ciasno a tu ma fajny miękki ręcznik w transporterku i duzo miejsca. Wyszedł. Wlazł do transporterka. Pierwsze dwie próby głaskania były krótkie i przy płasko połozonych uszach. Kolejna - o dziwo - uszy normalne więc odwazyłam się usiąść przy transporterku, gadałam głaskałam i..... Kubus się rozmruczał.. :D :D :D :D :D :D

Dzisiaj znow zalicza kuchenkę. Być może jest to taki tryb kota piwnicznego - w dzień spali w piwnicy, ciemnje, gdzieś na lub za rurami a w nocy wychodzili do ludzi....
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw maja 26, 2011 10:16 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

No widzisz, będzie dobrze :ok:

Erin

Post » Czw maja 26, 2011 22:55 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

Zaczynam żałować, ze nie zrobiłam chłopakowi testow - już by łaził po chacie.. a tak to tylko tęsknie wyciąga łepek i nadtsawia ucha.
Wiem, że gdyby miał fiv lub felv to by pewnie nie przezył tej całej historii - wypadku koszmarnego, krytycznego stanu, w jakim był, i nie miałby sie tak dobrze jak się ma teraz. Ale ja mam przebadane stado i trudno, żebym opierała swouje przypuszczenia na wnioskowaniu - testy trzeba zrobić i już.

Marzenia11

Post » Czw maja 26, 2011 23:02 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

Właśnie Kubuś UPOLOWAŁ 40dkg mięsa ktore wyciągnęłam z lodówki żeby się ogrzało dla kotów i NIEOPATRZNIE zostawiłam na szafce. Cały kawałek został upolowany W KUWECIE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Gdy to zobaczyłam Kubuś wolnym, baaardzo wolnym krokiem udał się za kuchenke gazową oblizując się przy tym łakomie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Marzenia11

Post » Czw maja 26, 2011 23:05 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

:ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt maja 27, 2011 9:16 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

Dwie fotki z pierwszych minut u mnie.... nieostre, ale są :D

Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Pt maja 27, 2011 11:22 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! fotki str.23, dług..s17

Boże, jaki Kubunio jest cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Pt maja 27, 2011 11:26 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! Dyskutujemy :)) dług..s17

Marzenia11 pisze:Dwie fotki z pierwszych minut u mnie.... nieostre, ale są :D

Obrazek

Wygląda na charrrrakternego :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 27, 2011 11:34 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! fotki str.23, dług..s17

No ,charakterny ,ale śliczny chłopak.Mnie to samo czeka z Kolejówką ,też kotką "piwinczną"
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Pt maja 27, 2011 13:58 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! fotki str.23, dług..s17

ale śmieszny :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt maja 27, 2011 23:10 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! fotki str.23, dług..s17

piękny...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob maja 28, 2011 8:52 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! fotki str.23, dług..s17

"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Sob maja 28, 2011 11:46 Re: Mojewolnożyj..Kubuś u mnie!! fotki str.23, dług..s17

Mruśkowo pisze:Pachnący bazarek dla Kubunia i Miki

Zapraszam!

Mruśkowo!!! DZIĘKUJEMY!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]