A Malusia - w porządku

U Was też tak wiało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:alix76 pisze:Anna61, post usunęłam w całości. Prosiłaś o przywrócenie linków, co zrobiłam. Proponowałam, żebyś napisała nowy post - nie chciałaś. Nie szukaj teraz dyskryminacji tam, gdzie jej nie ma.
Rozumiem, ze usuwasz linki i nazwiska, ale dlaczego usuwasz zwykłe wyjaśniające zdanie, że u nas wszystko dobrze?
Tego nie pojmuję i czuję się dyskryminowana przez administrację forum i tyle.
Chyba wolno mi tak się czuć czy też nie?
mb pisze:Jak się Dzidek czuje![]()
A Malusia - w porządku![]()
U Was też tak wiało
Baltimoore pisze:mb pisze:Jak się Dzidek czuje![]()
U Was też tak wiało
U mnie dalej wieje, ale ja mieszkam relatywnie nieopodal Ciebie
Baltimoore pisze:mb pisze:Jak się Dzidek czuje![]()
U Was też tak wiało
U mnie dalej wieje, ale ja mieszkam relatywnie nieopodal Ciebie
mb pisze:Jednak słonko świeciło i ładnie grzało, więc koty spędziły uroczy dzień na balkonie i nic sobie z wiatru nie robiły
Relatywnie czyli gdzie mniej więcej![]()
mb pisze:Rzeczywiście, byłoby co upolować.
Ale że Bisia taki myśliwy - niesamowite
Baltimoore pisze:mb pisze:Jednak słonko świeciło i ładnie grzało, więc koty spędziły uroczy dzień na balkonie i nic sobie z wiatru nie robiły
Baltimoore pisze:mb pisze:Jednak słonko świeciło i ładnie grzało, więc koty spędziły uroczy dzień na balkonie i nic sobie z wiatru nie robiły
Relatywnie czyli gdzie mniej więcej![]()
Słonko też było, Bianka zażywała świeżego powietrza przy siatce w drzwiach balkonowych.
Relatywnie to 80km- jak w Seksmisji- na wschód
Anna61 pisze:Moje małe koty, czyli Jacper, Malusia i Dzidek nie wychodzą na dwór, choć bardzo by chciały i tak tęsknie patrzą, jak inne latają po podwórku i gdzie tylko się da.
mb pisze:Anna61 pisze:Moje małe koty, czyli Jacper, Malusia i Dzidek nie wychodzą na dwór, choć bardzo by chciały i tak tęsknie patrzą, jak inne latają po podwórku i gdzie tylko się da.
Z powodów zdrowotnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1085 gości