Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze:matko nie nadążam za Wami
paczcie paczcie
MAMY WYDŹWIĘK!!!
http://www.wroclaw.pl/przygarnij_kota_nie_tylko_w_wakacje,.dhtml
Ewelina, to ta Pani stamtąd do Ciebie dzwoniła?
myrmeleon pisze:Witam, to ja chciałam robić zdjęcia kotkom w schronisku. Na facebooku w prywatnych wiadomościach już coś tam napisałam o tym, że wiem, że to nie lada wyzwanie
Stanęło na tym, że może bym na razie zrobiła zdjęcia Buni.
Czy ktoś mógłby mnie wpuścić do niej jakoś w tym tygodniu?
Mój e-mail jakby co: dbabijew@gmail.com
Gibutkowa pisze:Paula, Dase - załóżcie wątki swoich DT, żebyśmy się tu w zalewie informacji (a przede wszystkim zdjęć) nie pogubili.
viris pisze:Mam nadzieję, że kilku moich znajomych zakupi cegiełki, zwykle raz na jakiś czas mogłam liczyć na wsparcie w ten sposób![]()
![]()
dase pisze:Mam elektroniczną wagę łazienkową, nie wiem na ile jest precyzyjna, spróbuję go ważyć
Gibutkowa pisze:dase pisze:Mam elektroniczną wagę łazienkową, nie wiem na ile jest precyzyjna, spróbuję go ważyć
malucha to na kuchennej
dase pisze:Mam jeszcze takie pytanie na szybko: Ten mały czarny Bandyta (a jak, Bandyta, że hej) jest moim zdaniem zbyt chudziutki, czuć mu wszystkie kostki. Wydaje mi się, że za mało je - nawet jak coś mu bardzo smakuje (widać to), to nie dojada do syta, nawet brzuszek nieszczególnie mu się zaokrągla (bo koteczka Sofi je tak, że robi się jak balon). Nigdy nie miałam problemu z jedzeniem u kotów, czy jest coś, co można mu dorzucić, żeby przybrał na wadzę, co polepszy apetyt, cokolwiek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], puszatek, sherab i 81 gości