Dyktatura pisze:Nikt nie pyta o Rudzika wszyscy chcą tylko Sreberka.
Większe sreberko to Krzyś a mniejszy to Puchatek Kubuś.
Dużo fajnych zdjęć i będą pytać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Nikt nie pyta o Rudzika wszyscy chcą tylko Sreberka.
Większe sreberko to Krzyś a mniejszy to Puchatek Kubuś.
Dyktatura pisze:Mieszkanie jest własnościowe, niezadłużone, z wykupionym gruntem.
Od strony prawnej wygląda to tak, że mogą się awanturować a nikt eksmisji dać nie może.
Wolnoć Tomku w swoim domku... byle nie zagrażało to życiu i zdrowiu lokatorów. - powiedział mój szwagier, przyszły radca prawny, aktualnie przed samą obroną aplikacji albo i już po.
wrozka pisze:Dyktatura pisze:Mieszkanie jest własnościowe, niezadłużone, z wykupionym gruntem.
Od strony prawnej wygląda to tak, że mogą się awanturować a nikt eksmisji dać nie może.
Wolnoć Tomku w swoim domku... byle nie zagrażało to życiu i zdrowiu lokatorów. - powiedział mój szwagier, przyszły radca prawny, aktualnie przed samą obroną aplikacji albo i już po.
a ja też zasięgnęłam języka i z własnościowego mieszkania też eksmitować można, jeżeli zostanie udowodnione że życiu i zdrowiu zagraża wtedy spółdzielnia składa wniosek do sądu i sąd decyduje o licytacji mieszkania (kasa za zlicytowaną chatę do właścicieli - a że mieszkanie jest w stanie jakim jest to dużo pieniążków za nie nie będzie) a znając Spółdzielnie Przylesie... a jeszcze nie daj boże komuś z rodziny prezesa się mieszkanie spodoba - a ładny układ jest i duże więc taka pewna bym nie była, że wolnoć Tomku w swoim domku, na Okińczycu już nie jedni się przejechali, znam osoby które mają bardzo niemiłe doświadczenie z tą spółdzielnią. Ja więc wole chuchać na zimne, niż obudzić się później z ręką w nocniku...
Tym bardziej że już zaczyna się podstawianie jakiś ludzi podszywających się za pracowników spółdzielni... myślisz że to w jakim celu? Bo ja myśle że ktoś tu bardzo mocno chce się p. Halinie dobrać do tyłka
Dyktatura pisze:wrozka pisze:Dyktatura pisze:Mieszkanie jest własnościowe, niezadłużone, z wykupionym gruntem.
a ja też zasięgnęłam języka i z własnościowego mieszkania też eksmitować można, jeżeli zostanie udowodnione że życiu i zdrowiu zagraża wtedy spółdzielnia składa wniosek do sądu i sąd decyduje o licytacji mieszkania (kasa za zlicytowaną chatę do właścicieli - a że mieszkanie jest w stanie jakim jest to dużo pieniążków za nie nie będzie) a znając Spółdzielnie Przylesie... a jeszcze nie daj boże komuś z rodziny prezesa się mieszkanie spodoba - a ładny układ jest i duże więc taka pewna bym nie była, że wolnoć Tomku w swoim domku, na Okińczycu już nie jedni się przejechali, znam osoby które mają bardzo niemiłe doświadczenie z tą spółdzielnią. Ja więc wole chuchać na zimne, niż obudzić się później z ręką w nocniku...
Tym bardziej że już zaczyna się podstawianie jakiś ludzi podszywających się za pracowników spółdzielni... myślisz że to w jakim celu? Bo ja myśle że ktoś tu bardzo mocno chce się p. Halinie dobrać do tyłka
Jeśli myślisz, że się nie martwię i uważam ten problem za błahostkę to się grubo mylisz.
Wiem dobrze o podszywających się osobach i o wszystkim co się tam dzieje.
[url= http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120696&p=7679452#p7679452][img]http://miau5.republika.pl/koszalin.gif[/img][/url]
Dyktatura pisze:Dokładnie. Okińczyc jest bluzgu bluzgu na niego.
Właśnie dlatego potrzebujemy w trybie natychmiastowym umieścić 25 kotów w DT na okres do 2 tygodni. Oczywiście jeśli komuś kot spodoba się i będzie chciał go zostawić na DS nikt nie będzie robił problemów.
Błagamy o pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anya123Kl, Blue, puszatek i 47 gości