piekne dary

nigdy nie bede oskarzac zwierzat o zle zamiary , bo zawsze winni sa ludzie

mam nadzieje ,ze TOZ zajmie sie ta sprawa i uda sie ja raz na zawsze zalatwic.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:dzień dobry
super żę Panie przyniosły tyle prezentów dla kociaków!! I oczywiście mocne kciuki za domku![]()
Ale niestety są też i gorsze, psy to faktycznie jest udręka dla kotów, a ludzie jeszcze bezmyślnie je podpuszczają
i tak się uczy agresji zwierząt.... biedne kociaki oby skarga w Tozie coś dała
Afatima pisze:Zimowe kotki
To Murzynek. Czarny braciszek Celinki Bis. Kociak trzyma się dobrze, choć w ubiegłym roku dość mocno przechodził kk. Czarnuszek wsuwa teraz z wielkim zapałem ciepłe gotowane jedzonko. Bardzo lubi też sucha karmę. Myślę, że w te mrozy ciepłe jedzonko pozwala kociakom trzymać się w dobrej kondycji i zdrowiu. I co ważne, ma dobroczynny wpływ na wygląd i gęstosć futerka.![]()
![]()
Afatima pisze:Zimowe kotki
A tu juz Kuśtyczek. Szary mądry kocurek, bardzo ostrożny. Dopiero od niedawna nabrał na tyle zaufania, że podchodzi do mnie dosć blisko. Utyka na przednią łapkę, ale doskonale sobie radzi i potrafi uciekać naprawdę bardzo szybko. Kociaczek uwielbia gotowane jedzonko. Z wielkim smakiem lubi sobie pojeść dobrej suchej karmy. Kuśtyczek podobnie jak Murzynek nie ma Opiekuna Wirtualnego i ich zdjecia ukazuja sie bardzo sporadycznie. To śliczne kociaki i myślę o dodaniu ich do oferty adopcyjnej na stronie Adopcyjnej Vivy.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości