Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
darialekarzyk pisze:Klatka jest u mnie w Mrągowie, więc na jakiś czas mogę ją pożyczyć bo to mojego stowarzyszenia, do Mrągowa bliżej jest może szybciej się transport znajdzie
dana2509 pisze:Moja córka ma w domu kota i świnkę.Relacje między nimi są bardzo dobre.Świnka jest wypuszczana pod kontrolą, ale sama świetnie sobie radzi z zaczepkami kota.
Potrafią się razem bawić.Wszystko zależy jednak od charakteru i kota i świnki.
Ja mam szynszylę, ale nie wypuszczam jej w obecności kota.On często zagląda do jej klatki i próbuje zaczepiać. Wkłada łapki do klatki, ale nie robi to na niej większego wrażenia.
Czasem nawet dotykają się noskami.
dana2509 pisze:Jeszcze nie tak dawno w tym wątku pisałam tak :dana2509 pisze:Moja córka ma w domu kota i świnkę.Relacje między nimi są bardzo dobre.Świnka jest wypuszczana pod kontrolą, ale sama świetnie sobie radzi z zaczepkami kota.
Potrafią się razem bawić.Wszystko zależy jednak od charakteru i kota i świnki.
Ja mam szynszylę, ale nie wypuszczam jej w obecności kota.On często zagląda do jej klatki i próbuje zaczepiać. Wkłada łapki do klatki, ale nie robi to na niej większego wrażenia.
Czasem nawet dotykają się noskami.
Dziś dowiedziałam się, że Pchełka (świnka morska) nie żyje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości