Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magradz pisze:Taaa, mam bardzo mądrego faceta.
Szpilka jest zafascynowana wodą, a Jagódka naśladuje Szpilkę we wszystkim, więc też już tapla się w wodzie.
Dzisiaj Jasiek wymyślił, że trzeba kupić zabawki do kąpieli. W najbliższym sklepiku były tylko małe pływające kaczki.
Siedzi więc taki mocno dorosły facet w wannie, w wodzie pływają 3 zółte gumowe kaczuszki, dwie małe kotki siedzą na brzegu wanny i na te kaczuszki polują. Szkoda, że nie mogę wstawić zdjęcia
magradz pisze:Taaa, mam bardzo mądrego faceta.
Szpilka jest zafascynowana wodą, a Jagódka naśladuje Szpilkę we wszystkim, więc też już tapla się w wodzie.
Dzisiaj Jasiek wymyślił, że trzeba kupić zabawki do kąpieli. W najbliższym sklepiku były tylko małe pływające kaczki.
Siedzi więc taki mocno dorosły facet w wannie, w wodzie pływają 3 zółte gumowe kaczuszki, dwie małe kotki siedzą na brzegu wanny i na te kaczuszki polują. Szkoda, że nie mogę wstawić zdjęcia
KaleidoStar pisze:Ja wole przed południem, ale moge cały dzien bez problemu. A jeśli ktoś przyniesie czekoladki, to nawet chętnie zostane do końca(bogowie, jaki mam głów czekoladowy. Ja chcę do domu, do mojego sloika nutelli...)
Marlon pisze:
Ok wiec na niedziele oprocz wymienionych dziewczyn beda jeszcze: Ewa, Marta i byc moze Sara. Napiszcie w jakich godzinach. od 12 do 15 kilka i od 15 kilka
Betbet pisze:Dziewczyny, gdzie szukac pomocy na leczenie i kastrację kota z mojego banerka? Te rzęsy wrastające w oko to koszmar, sama operacja 250 zł, do tego kastracja... kurka, no nie mam teraz tyle wyłozyć na raz...
magradz pisze:Marlon pisze:
Ok wiec na niedziele oprocz wymienionych dziewczyn beda jeszcze: Ewa, Marta i byc moze Sara. Napiszcie w jakich godzinach. od 12 do 15 kilka i od 15 kilka
Wolę 12-15, ale jak to byłby problem, to mogę 15-18.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], RobertWeilk i 121 gości