Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 14, 2011 14:37 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Zofia&Sasza pisze:Sugerujesz, że osoby z którymi rozmawiałam (nie, nie dziś, nie wczoraj - ta sprawa powraca od jakiegoś czasu) kłamią? 8O

Nie, pytam z kim rozmawiałaś i pod jakim adresem byłaś przy łapankach. Skoro piszesz, że znasz sprawę z realu a nie rozmow przez telwefon i wiesz na pewno o tym co się działo.

Tak więc z kim rozmawiałaś? Grazyna, Ewa, Mirka, pani Reanata? Bo ze mną na pewno nie.
I gdzie stałaś? Podaj adres.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 14, 2011 14:43 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Marzenia11 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Sugerujesz, że osoby z którymi rozmawiałam (nie, nie dziś, nie wczoraj - ta sprawa powraca od jakiegoś czasu) kłamią? 8O

Nie, pytam z kim rozmawiałaś i pod jakim adresem byłaś przy łapankach. Skoro piszesz, że znasz sprawę z realu a nie rozmow przez telwefon i wiesz na pewno o tym co się działo.

Tak więc z kim rozmawiałaś? Grazyna, Ewa, Mirka, pani Reanata? Bo ze mną na pewno nie.
I gdzie stałaś? Podaj adres.

To znacz, że fakty o których pisałam - i nie tylko ja - nie są prawdziwe? Że sama łapałaś koty? Że je osobiście woziłaś na zabiegi? Że sama te zabiegi załatwiałaś? Że wszystko, o czym piszesz na wątku to tylko Twoje dzieło?
Na Twoje pytania nie odpowiem. Nie chciałabym narażać osób z którymi miałam kontakt na niewybredne ataki z Twojej strony.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob maja 14, 2011 14:51 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Zofia&Sasza pisze:To znacz, że fakty o których pisałam - i nie tylko ja - nie są prawdziwe? Że sama łapałaś koty? Że je osobiście woziłaś na zabiegi? Że sama te zabiegi załatwiałaś? Że wszystko, o czym piszesz na wątku to tylko Twoje dzieło?
Na Twoje pytania nie odpowiem. Nie chciałabym narażać osób z którymi miałam kontakt na niewybredne ataki z Twojej strony.

To odpowiedz na pw. Ja znam odpowiedzi na te pytania bo rozmawiałam wczoraj wieczorem z każdą z tych osób.
Ale adres możesz chyba podać? Tu gdzie stałaś i widziałaś jak to wszystko wygląda naprawdę?

Jeśli nie odpowiesz mi na moje pytania - tu czy na pw - to ja nie czuję się zobowiązana odpowiadać na Twoje.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob maja 14, 2011 14:52 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Marzenia11 pisze:
Zofia&Sasza pisze:To znacz, że fakty o których pisałam - i nie tylko ja - nie są prawdziwe? Że sama łapałaś koty? Że je osobiście woziłaś na zabiegi? Że sama te zabiegi załatwiałaś? Że wszystko, o czym piszesz na wątku to tylko Twoje dzieło?

To odpowiedz na pw. Ja znam odpowiedzi na te pytania bo rozmawiałam wczoraj wieczorem z każdą z tych osób.
Ale adres możesz chyba podać? Tu gdzie stałaś i widziałaś jak to wszystko wygląda naprawdę?

Jeśli nie odpowiesz mi na moje pytania - tu czy na pw - to ja nie czuję się zobowiązana odpowiadać na Twoje.

Ależ nie musisz. Ja znam prawdę. I nadal nie rozumiem, czemu - mając inne zasługi dla kotów, niemałe - musisz sobie przypisywać jeszcze i to?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob maja 14, 2011 14:56 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Znasz wersje wydarzeń od osoby, która tu nigdy nie była. I dobrze o tym wiesz.

Nie przypisuję sobie więcej niż robię. Kłamstwem jest że nie robię nic tylko piszę wątek. I kłamstwem jest że wszystko co się dzieje z kotami w moim bloku to zasługa i inicjatywa pani Renaty.

Marzenia11

Post » Sob maja 14, 2011 14:57 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Marzenia, a jak dzisiaj Kubunio?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 14, 2011 15:00 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Marzenia11 pisze:Znasz wersje wydarzeń od osoby, która tu nigdy nie była. I dobrze o tym wiesz.
Nie przypisuję sobie więcej niż robię. Kłamstwem jest że nie robię nic tylko piszę wątek. I kłamstwem jest że wszystko co się dzieje z kotami w moim bloku to zasługa i inicjatywa pani Renaty.

Nigdzie nie napisałam, ze nie robisz nic. Dokarmiasz koty. Pisałam też, że za to należy Ci się uznanie. Natomiast kwestia sterylek to już robota innych osób. Szkoda że nie pozwoliłaś odłowić Rudej Łapy (?), szkoda że kocięta się urodziły i że nie pozwoliłaś ich wziąć w porę do leczenia...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob maja 14, 2011 15:09 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Zofia, Ty masz chyba jakąś obsesję na punkcie sterylek aborcyjnych :roll:
I skąd wiesz, że Marzenia nie pozwoliła? Widziałaś to naocznie?

Erin

Post » Sob maja 14, 2011 15:10 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Erin pisze:Zofia, Ty masz chyba jakąś obsesję na punkcie sterylek aborcyjnych :roll:

Przy tej nadpopulacji kotów jaką mamy? Trudno nie mieć. Zresztą z tego miotu jeden kociak nie żyje, a drugi utracił wzrok :(
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob maja 14, 2011 15:11 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Erin pisze:I skąd wiesz, że Marzenia nie pozwoliła? Widziałaś to naocznie?

Erin, nie pozwoliłam, to prawda.

Marzenia11

Post » Sob maja 14, 2011 15:12 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Marzenia11 pisze:Erin, nie pozwoliłam, to prawda.

Ale musiałaś mieć jakiś powód, tak zakładam.

Erin

Post » Pon maja 16, 2011 15:17 Re: Mojewolnożyjące..Kubuś zdrowieje!! szukamy domku! dług...s17

Kubuś nadal na antybiotyku, ale juz lada dzien będzie mogł opuścic szpitalik. NIestety, kocur jak zdrowy to i syczący się zrobił - nie gryzie, ale syczy i trzyma ludzi na dystans. jutro będzie miała dyżur cudowna pani Natalia, ktora ma niezwykłą rękę do kotów i dużo czułości i ciepła i spojrzy na Kubalunia pod kątem szansy na oswojenie. Jeśli nie to nie ma sensu udomawiac go na siłę - wróci do piwnicy.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wieczorem idę do lecznicy w ktorej jest Fago - po operacji usunięcia guza - i będę rozmawiać z panią dr wet co dalej.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon maja 16, 2011 15:26 Re: Mojewolnożyj..Kubuś prawie zdrowy! wolność czy dom?dług..s17

Może nie będzie tak źle. Jak Pirat doszedł do siebie, trochę czasu upłynęło, zanim zaczął się do mnie przekonywać.
Ale ja stwierdziłam, że i tak już tyle razy zostałam podrapana, że jak mnie drapnie kolejny raz, to i tak większej różnicy mi to nie zrobi.
Kocurek przyszedł do mnie 10 października, na Gwiazdkę już domagał się brania na ręce i głaskania, chociaż musiałam uważać, żeby to robić powoli, bo się trochę jeszcze bał gwałtowniejszych gestów.
Teraz wręcz drze japkę, żeby go wziąć na ręce i głaskać, głaskać, głaskać :1luvu:

Erin

Post » Wto maja 17, 2011 22:12 Re: Mojewolnożyj..Kubuś prawie zdrowy! wolność czy dom?dług..s17

wciąż podczytuję o Kubusiu.. :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro maja 18, 2011 0:29 Re: Mojewolnożyj..Kubuś prawie zdrowy! wolność czy dom?dług..s17

Byłam chwilke u Kubunia - uszy płasko po sobie, oczy jak spodki.. Podobno daje się głaskać przerywając głaski syczeniem - tak pro forma.
Kubunio dostał convenię - antybiotyk na 2 tygodnie i podobno w piątek może opuścic lecznicę.

Ciągle nie wiem jak zdecydować: dom czy wolność... :?: :?: :?:

Marzenia11

[poprzednia][następna]