Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 20:24 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

mam-dwa- Lolusia jest juz baaardzo przytulasna
zajrzałam jej w ząbki i ma tam fatalnie
trzeba bedzie jej zrobic w pyszczku porzadek-zajmiesz sie tym?
Tzn mozna to zrobic mysle przy okazjji sterylkowej narkozy-ale raczej ekstra płatne
Dasz rade?

Lolusia -forrr you

Obrazek

Bardzo sie bede starała jak najszybciej tez jechac na badania z Kreseczką, ostatnio nie wyrabiam , sory
No i bardzo, bardzo szukamy transportu do jerzykowka

jutro zadzwonie do córki Pani, moze bede miec jakies nowe imiona..zobaczymy

w kazdym razie te koty sa nieziemskie, tak barankuja ,ze szok
jeszcze nie wszystkie, ale sporo z nich

Kasia 79-jak dziewczynki? napisz coś...

troche fotek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Wojtus wypatruje domu

Obrazek

szkoda, ze nie mozecie poznac tej bandy osobiscie-sa niesamowite
barankuja ludzi, siebie nawzajem, wdrapuja sie na rece
ech

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro mar 03, 2010 20:27 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

zoniaX pisze:Witajcie, czy mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej o Wojtusiu? Dziękuje i pozdrawiam

witaj :D

Wojtus jest przekochanym kotem
naprawde
cudo, smukłe, długonogie, długopyszczne
Nie wiem ile ma lat, postaram sie jutro dowiedziec
napewno wiecej niz rok, na moje oko moze miec z 4
ale nie mam pewnosci
w kazdym razie jest żwawy i wesoły
kot, ktorego najchetniej sama bym adoptowała jakbym mogła :wink:

Jest zaszczepiony, wykastrowany

zawsze był kotem niewychodzacym

napisz nam tez cos o sobie :) , tzn, czy jestes zainteresowana adopcją? jesli tak to jaki domek mu oferujesz? :wink:

Mała1

Post » Śro mar 03, 2010 20:31 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Mnie sie Wojtus kojarzy z indianskim wodzem :lol:
ma taki cudny, długasny pychol :1luvu:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro mar 03, 2010 20:33 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Obrazek

Biedronek wyglada tu na jak rasowy mafiozo :lol:
a to takie fajne i miłe kocisko :1luvu:
w sobote cudnie mnie barankował
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro mar 03, 2010 21:02 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Witaj, mieszkamy pod Krakowem, mam 2 dzieci i chcemy przygarnąć kotka. Mamy ogródek(z dala od ruchliwej ulicy) więc kotek mógłby wychodzić. Będę czekać na wiadomość o wieku Wojtusia. Mam jeszcze pytanie czy Wojtuś odnajdzie się w roli jedynaka? Pozdrawiam

zoniaX

Od: Śro mar 03, 2010 20:16

Post » Śro mar 03, 2010 22:52 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Miałam przyjemność poznać Wojtusia osobiście i gdyby nie było Kazumi to chyba jego bym wzięła tak sobie go upatrzyliśmy. Ma mordkę jak tygrys :D zresztą one wszystkie są bardzo piękniusie :1luvu:
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

Każdy kot zasługuje na dobrego człowieka.
Nie każdy człowiek zasługuje na jakiegokolwiek kota.
Maciuś 10.12.2010.[*] Nigdy Cię nie zapomnę...

puskas

Od: Pon mar 01, 2010 16:14

Post » Czw mar 04, 2010 7:54 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Dziewczyny, czy jest szansa na zrobienie testów Kreseczce do niedzieli? Mam cień nadziei na transport do Wrocławia 8 marca (stamtąd odebrałabym kocię osobiście).

Wielkie kciuki za domek dla Wojtusia - witamy ZoniuX :1luvu:
I oczywiście za szansę dla całej reszty tych biednych, pięknych kotów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw mar 04, 2010 8:02 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Obrazek

biały jest cudny :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw mar 04, 2010 9:28 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Cudne pysia wszystkie:*
Gosiara

Post » Czw mar 04, 2010 10:01 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

na razie córka nie widziala sie z mama, bedzie tam dzis albo jutro w szpitalu i wtedy wypyta o wszystkie koty.
wiec wtedy poznam wiek Wojtusia

zoniaX- wiesz, te koty były zawsze niewychodzace, wiec Wojtuś nie musi wychodzić.
Wychodzacy kot, to zawsze ryzyko dla niego.
Ale nie,ze mowie nie :wink:
Jeśli jestes narawde opdowiedzilna osobą, zadbasz o jego bezpieczenstwo, na poczatku wogole nie wypuscisz, przez przynajmniej miesiac
Bedziesz kontrolowała jego wychodzenie,
nie masz w okolicy wsciekłych sąsiadów i psów- to czemu nie :wink:
Napisz prosze wiecej o sobie, czy mialas juz kota, czy wiesz z czym sie wiaze opieka nad nim.
Wojtus jest naprawde wyjatkowy.
no i kocha inne koty, ale ludzia tez, wiec nie sądzę,ze to wielki problem, jak byłby sam.

jerzykowa-jesli jest szanasa na transport to sie skicham, ale jakos to wcisne w plan ktoregos dnia :1luvu:
Kreseczka dzis pojadła jak jej posdsunełam pod nosek gourmecika.Tez ma mysle kłopot z zebami. Duzekawalki jedzonka wypadaja z pysia

Maryla-bialy to Biedronek, jego mozliwe ,ze Pani po jakimś czasie wezmie do siebie...tak chciala. Jego i Ignacego.
Ale jak widzisz tu sie wszystko zmienia jak w kalejdoskopie :roll:

[nie będzie mnie w necie do popołudnia}

Mała1

Post » Czw mar 04, 2010 10:23 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Mała1, dziękuję :1luvu:
Dzisiaj będę wiedziała na 100% czy jest transport, dam Ci znać.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw mar 04, 2010 11:22 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Jest transport dla Kreseczki na 8 marca (z wrażenia pomyliłam miasta, koteńkę będę odbierać w Łodzi nie we Wrocławiu :wink: ) :dance: :balony: :dance2:
Mała1, będę się z Tobą kontaktowała :D

Bardzo prosimy o kciuki za wynik testów Kreski :ok: :ok: :ok:
A najbardziej o domy dla reszty jej kociej rodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw mar 04, 2010 14:37 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Witaj, nie mięliśmy dotąd kota tylko psy. Jakiś czas temu piesek zdechł ze starości i myślimy o kotku. Dzieci nie są bardzo małe 1 i 3 klasa więc nie zadręczą go głaskaniem. Sąsiedzi nie są źli, z ich strony nic mu nie grozi. Zimą zaglądają też do nas 2 kotki na śniadanie- są dzikie, przychodzą i odchodzą po jedzonku. Myślę, że Wojtuś wcale nie musi wychodzić chyba, że do ogródka z nami, jak będzie ciepło. Czekam na wiadomość o wieku Wojtusia, może też jego właścicielka będzie mogła powiedzieć czy lubi dzieci? Pozdrawiam

zoniaX

Od: Śro mar 03, 2010 20:16

Post » Czw mar 04, 2010 18:07 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Mała daj banerek na pierwsza stronę jest na 8.
Może ktoś jeszcze sobie wklei.
Mnie się zgubił , znaczy wykasowałam przypadkiem i trochę sie naszukałam

Obrazek

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw mar 04, 2010 18:58 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

zaraz poszukam banerka

zoniaX-Wojtus na bank spokojnie nadaje sie do dzieci, to naprawde super przytulak
Nie jest tez starym kotem, ale na pewno ma wiecej niz rok.
Skąd w zasadzie Ty jesteś? bo zapomniałam spytac...ciekawe czy daleko :wink:
Wiesz, mimo braku info o wieku dobrze byłoby jakbys sie ciut choc okresliła, w kazdy dzien moze Wojtus komus wpaść w oko :wink:

jerzykowa-jutro mysle,ze ok 10ej bede na testach
kciukaj mocno :ok:

Dzis do domku pojechał burasek młody 63 / 10
Będzie mieszkał na os Tysiaclecia, jako swojego Duzego bedzie miał bardzo miłego nastolatka...no i jego rodzine
Trzymajcie kciuki,zeby wszystko poszło dobrze, bo to ich pierwszy kot

Mała1

[poprzednia][następna]