Pomagajmy kotom Praksedy przez cały rok

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 21, 2013 23:28 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Ktoś wywołany do tablicy za chwilę to zrobi - przekopiuje w całości śliczny tekst :) tylko poprosi o zdjęcie :)
Pomyślcie proszę też w jaki sposób będzie można podać jakieś namiary - czy podamy link na wątek czy co będziemy odpowiadać gdyby ktoś się odezwał... -

Proszę - https://www.facebook.com/events/3778510 ... r=upcoming
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob gru 21, 2013 23:37 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Ewa myślę,że trzeba skonsultować z Agnieszką , może z Jolą(Szymkowa)
Cieszę się bardzo,że tekst sie podoba, bo własnie z sercem go pisałam, Agnieszka jest wspaniałą osobą, tyle dobrego robi,że warto Ją stawiać za wzór pomocy mądrej i bezinteresownej, nie na pokaz, bo są tu tacy, którzy owszem pomagają, ale cały czas wołaja o pomoc-Ona nigdy-i tylko miedzy wierszami mozna wyczytać,że jest Jej ciężko, bardzo cięzko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob gru 21, 2013 23:45 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Tam na końcu podałam link na wątek Agnieszki.
Nie wiem jakie zdjęcie mogłabym tam wkleić, sama też nie udostępniałam wydarzenia bo bez zdjęcia jest nijakie i o tej porze nikt nie zauważy udostępnienia ani nowego wydarzenia...
Jutro nie wiem o jakiej porze będę mogła tutaj zaglądnąć ale pojawię się napewno chociaż ukradkiem i może już uda Wam się coś więcej uzgodnić to uzupełnię treść :ok:
Do wklejenia do profilu potrzebne jest jakieś większe zdjęcie - chciałam wkleić któreś z wątka ale FB nie przyjmuje bo są za małe :(
Może ktoś chce też zostać administratorem?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 22, 2013 10:38 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Proszę!-otwórzcie serca!
Agnieszka pomaga każdemu, kto zwróci sie do Niej, nie odmawia, a tu taki mały odzew, gdy Jej trzeba pomóc :( :( :(

https://www.facebook.com/events/3778510 ... r=upcoming
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie gru 22, 2013 17:50 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Dziewczyny wydarzenie utworzyłam ale czy jesteście pewne, że Agnieszka wyraża na to zgodę - dostałam takie pytanie na pw....
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 22, 2013 18:22 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

spróbuję skontaktować się z Agą ,ale ja nie widze powodu żeby nie wyraziła zgody . :roll:
najwyżej mnie się oberwie .
Zaraz dzwonię.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie gru 22, 2013 18:36 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Na razie zaznaczę:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie gru 22, 2013 20:05 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

dodałam się. mam tylko jedną uwagę - przed ewentualnym zbieraniem kasy, przydałaby się jakaś fundacja, która użyczyłaby swojego konta na wpłaty dla Agnieszki... z rzeczową pomocą chyba nie ma takiego problemu.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie gru 22, 2013 20:07 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

porozmawiam z Fundacją Pazurek ,zresztą Iza zna Praksedę nie sądzę aby były problemy.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 22, 2013 20:11 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

dorcia44 pisze:porozmawiam z Fundacją Pazurek ,zresztą Iza zna Praksedę nie sądzę aby były problemy.

:ok:

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie gru 22, 2013 23:10 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Na wydarzeniu na FB pojawiła się taka propozycja:
A... W... pisze:Mam 5kg RC Renal dla nerkowcow z przykazaniem ze ma isc w potrzebujace rece. Na pewno przy takiej liczbie kotow niestety jest jakis nerkowy. Potrzebny transport Trojmiasto-Wawa.
Czy jakoś reagujemy i coś odpisujemy?

Dorotko podczas rozmowy zapytaj też o zdjęcia - jakieś jest mi potrzebne ale normalne duże. Może jest gdzieś na wątku.

....
Na FB pojawiają się kolejne odpowiedzi i propozycje a ja nadal nie wiem jak reagować gdy nie znam opinii osób kompetentnych i znających Agnieszkę!
Nadal nie wiem czy zgadza się na powadzenie takiego wydarzenia!
Mojego pytania na pw na ten temat może wcale nie zauważyła i mnie nie zna przynajmniej osobiście. :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon gru 23, 2013 10:29 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Pojawiają się na przykład takie komentarze, jak myślicie co odpowiadać:
ZZ.. chętnie użyczymy konta na zbiórkę dla Praksedy, niestety w obecnej chwili same jesteśmy w kiepskiej sytuacji ale zobaczymy jak jeszcze uda nam się pomóc
to poprzednie dot. 5 kg karmy dla nerkowców
prosze zatem o popytanie gdzie sie da w/s transportu, bo ja w wawie nie bywam. jak cos znajdziecie prosze o pw. ja tez bede sie rozgladac. Kolezanka dala mi karme, abym znalazla potrzebujacego, wiec nada sie idealnie
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon gru 23, 2013 10:32 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

dołączyłem

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon gru 23, 2013 10:36 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Rozmawiałam z Praksedą ,bardzo ale to bardzo dziękuję za wszystko ,oczywiście wyraża zgodę na FB. i pięknie prosi o dalsze prowadzenie akcji.
Ma ogromne problemy ,a sama poprostu wstydziła się poprosić o pomoc.
Kto był w takiej sytuacji to zrozumie że łatwiej jest dawać niż brać.. :oops:
kussad ściskam cię mocno ,Twoja pomoc jest nieoceniona .
WPŁATY PIENIĘŻNE NA KONTO FUNDACJI PAZUREK Z DOPISKIEM PRAKSEDA
Dary rzeczowe to już Aga poda adres .

WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM W POMOC OGROMNE DZIĘKUJĘ :1luvu:

nr. konta jak tylko porozumię się z założycielką Fundacji.[quote][/quote]
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 23, 2013 10:50 Re: Pomoc Praksedzie - potrzebne wydarzenie na FB i kasa

Dorotko :oops:
To świetnie - teraz mam jak się ujawniać, że widzę własne wydarzenie :ok:
Będzie potrzebna Wasza decyzja które dane i informacje i w jakiej formie dopiszemy do głównej treści wydarzenia :ok:
W pracy czyli z doskoku do neta prywatnie jestem do 17:00 jeśli nie dłużej, telefonicznie jestem dostępna cały czas (Dorciu rozpoznajesz czy przysłać w SMS?) :ok: W domu będę odcięta od neta - organizuję rodzinną Wigilię i jeszcze sporo pracy przede mną
Bardzo proszę gdybyście zauważyły jakieś nowe komentarze albo coś co wymaga odpowiedzi lub aktualizacji o zawiadomienie mnie prywatnie... będąc poza netem i zajęta prywatnie mogę tego zwyczajnie nie zauważyć...

W sprawie karmy wkleiłam takie pytanie
W razie gdyby nie udało się znaleźć transportu czy mogłaby Pani dowiedzieć się jaki byłby koszt i sposób wysyłki ?

Wydarzenie jest aktywne - widzę kolejne komentarze!
Na razie napisałam tylko to:
Bardzo dziękuję za propozycję - w tej chwili jesteśmy na etapie uzgadniania szczegółów z Fundacją, które uzupełnię w treści wydarzenia.
Kolejny komentarz kogos:
Jeśli może być po świętach, to zapytam znajomych, którzy będą wracać z Gdyni do Warszawy za kilka dni, może wezmą. Dam znać do jutra.
Bardzo proszę i zapraszam do udostępniania wydarzenia czasem też u siebie :arrow: https://www.facebook.com/events/3778510 ... r=upcoming jeśli Ktoś ma ochotę dopisać komentarz pod wydarzeniem o dopisanie go pod treścią główną - to podniesie wydarzenie i wszyscy biorący w nim udział dostaną powiadomienie!
Dostałam np. komentarz z prośbą o odpowiedź na pw, którego wcale nie dostałam :(
Jednak dostałam - jest w "inne" Teraz czekam na odpowiedź na pytanie przekazane dalej :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]