Pomyślcie proszę też w jaki sposób będzie można podać jakieś namiary - czy podamy link na wątek czy co będziemy odpowiadać gdyby ktoś się odezwał... -
Proszę - https://www.facebook.com/events/3778510 ... r=upcoming
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:porozmawiam z Fundacją Pazurek ,zresztą Iza zna Praksedę nie sądzę aby były problemy.
Czy jakoś reagujemy i coś odpisujemy?A... W... pisze:Mam 5kg RC Renal dla nerkowcow z przykazaniem ze ma isc w potrzebujace rece. Na pewno przy takiej liczbie kotow niestety jest jakis nerkowy. Potrzebny transport Trojmiasto-Wawa.
to poprzednie dot. 5 kg karmy dla nerkowcówZZ.. chętnie użyczymy konta na zbiórkę dla Praksedy, niestety w obecnej chwili same jesteśmy w kiepskiej sytuacji ale zobaczymy jak jeszcze uda nam się pomóc
prosze zatem o popytanie gdzie sie da w/s transportu, bo ja w wawie nie bywam. jak cos znajdziecie prosze o pw. ja tez bede sie rozgladac. Kolezanka dala mi karme, abym znalazla potrzebujacego, wiec nada sie idealnie
W razie gdyby nie udało się znaleźć transportu czy mogłaby Pani dowiedzieć się jaki byłby koszt i sposób wysyłki ?
Kolejny komentarz kogos:Bardzo dziękuję za propozycję - w tej chwili jesteśmy na etapie uzgadniania szczegółów z Fundacją, które uzupełnię w treści wydarzenia.
Bardzo proszę i zapraszam do udostępniania wydarzenia czasem też u siebieJeśli może być po świętach, to zapytam znajomych, którzy będą wracać z Gdyni do Warszawy za kilka dni, może wezmą. Dam znać do jutra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954, Google [Bot], MathewPem i 121 gości