Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
toz-police pisze:Witam Wszystkich.
Basia (bo tak kotka ma na imie) jest pod moja opieka. Musialam ja zabrac, poniewaz nie mialysmy gdzie jej trzymac, bo reszta kotow ktore sa pod nasza opieka i czekaja na adopcje maja grzybice. Basia jest u nas 2 tyg. najpierw byla leczona w Szczecinskim Tozie, teraz juz w Policach, poniewaz do Szczecina jest kawalek drogi i trzeba z nia jezdzic autobusami (niestety nie mamy samochodu), a ona zle znosi jazde w transporterku, robi pod siebie. Padlo pytanie czy ona cierpi i czy ja boli ? Jak sie jej nie dotyka to jest dobrze, ale jak ja chce przeniesc z brudnego kocyka na czysty to wpada w panike krzyczy, staje na dwoch lapkach i chodzi do tylu i tak jakby cos strzepywala z lapek i strasznie jej serduszko wali. Trzeba ja wtedy szybciutko delikatnie glaskac i mowic pieszczotliwie to sie uspakaja. Bardzo chcialybysmy jej pomoc, zrobic jej wszystki badania, kupic specjalna lecznicza karme ale nas naprawde na to nie stac. Jestesmy malym kolem Toz i nie mamy funduszy na taka diagnostyke i leczenie.
toz-police pisze:Wstawilabym zdjecia Basi jak nareszcie zasnela na lezaco bo przez pare dni caly czas stala, ale niestety nie potrafie. Chyba, ze wyslalabym komus na email i ktos by to zrobil ?
kotx2 pisze:poszukam fantów na bazarek,nie wiem czy jest taka możliwosc ale można by zapukać do KS
ogonia pisze:biedulnka![]()
![]()
dajcie, prosze znac kochane jak bedziecie robic bazarek moge podrzucic troche ciuchow (prawie nienoszone troche mi sie prztylo ostatnio
![]()
)
zgarniam banerek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości