Trzeba więc zmobilizować dziewczyny do szukania transportu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Śliczny Casper szuka pilnie domu! Całe życie mieszkał w domu. Jego pani zmarła i nie ma już nikogo kto zaopiekowałby się kotem. Kot jest niezwykle sympatyczny, uwielbia się tulić, szybko adoptuje się do nowego miejsca, akceptuje ludzi, inne koty, a nawet psy. Ogromny z niego przytulak, uwielbia siedzieć na kolanach!
WĄTPIĘ czy kotek miał jakiekolwiek badania,szczepienia z tego co słyszałam o schronie w Świnoujściu...jeżeli jest od września i już nie nie najprawdopodobniej jest już chory...depresja swoją drogą....RATOWAĆ KOTKA TRZEBA TAK,JAK NAJSZYBCIEJ DO LECZNICY POZA SCHRON CAŁODOBOWEJ,BADANIA,LECZENIE....ZBIÓRKA KASY...MUSI BYĆ ZDIAGNOZOWANY BY MU POMÓC...WCISKANIE KOMUŚ KOTA NA DT BYĆ MOŻE Z PP(niestety na to wygląda)lub inną chorobą zakaźną gdzie są koty jest nieodpowiedzialne....robimy zbiórkę na weta!!!!!
monika74 pisze:Podkreślam jeszcze raz że jestem tylko pośrednikiem w sprawie Casperka wiem tylko tyle co przekazała kierowniczka naprawdę nie wiele mogę zrobic w tej sprawie to nie jest kot który przebywa pod moją opieką
Co mogę mogę odebrać go ze schroniska i przekazać osobie która zdecydowała by się dać mu DT napewno nie dostane kota żeby pojechać z nim np do lecznicy i potem odwieść spowrotem do schronu
na dzień dzisiejszy nie ma żadnego wolnego DT na terenie Swinoujścia (gdyby był to nie powstał by ten wątek) nie ma lecznicy z możliwością przetrzymania kota
Jedyne co mogłam na tą chwile to założyć watęk na miau i szukać pomocy dla Caspra dalej a wy strzelacie do posłańca obwiniacie za brak informacji (wszystko co wiem napisałam) o to że kot jest nie zdiagnozowany nie leczony
Marzenia11 powiedzmy że ściągne test na pp ze Szczecina (w żadnej lecznicy w Swinoujściu nie testów) i co pojadę do schronu zrobie badanie wynik wyjdzie negatywny jaka jest pewnośc ze po nastepnym tygodniu pobytu w schronie kot nie załape choróbska to samo dotyczy testu na białaczkę i FIV
[url=http://tiny.pl/h9jfd][img]http://b.imagehost.org/0149/casper.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości