Na temat K-K nie ma żadnych informacji potwierdzonych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:novena pisze:Na poprzedniej stronie wkleiłam linka do wątku na dogo,Opole ma miejsce dla kilkunastu psów,dziewczyny z K-K czekają na tel z Opola.Problem jest z dostępem do schroniska bo wszędzie woda
A co z kotami?
Jaki tam jest "dopływ"? Może ktoś znajomy ma motorówkę...
Gibutkowa pisze:Dziewczyny z tego co wyczytałam na dogo (zaczęłam przekopywać się przez wątek) to już po wszystkim![]()
![]()
, teraz chyba tylko będą ciała zwierząt liczyć (o ile w ogóle - bo padają stwierdzenia że będą chcieli zatuszować sprawę). To informacje z wczoraj z godz. 20:16:
"DOSTAŁAM INFORMACJE,ŻE W SCHRONISKU PSY NIE ZOSTAŁY EWAKUOWANE. Teraz jest już za późno i prawdopodobnie część się utopi. Kierownik schroniska cały dzień twierdził,że sobie poradzi. Teraz sytuacja go przerosła. Ludzie po drugiej stronie wody stoją i czekają. chcą pomóc i zabrać psy na swoje bezpieczne podwórka. Jednak straż jest zbyt zajęta i nie pomoże przetransportować zwierząt. SCHRONISKO TO INNE MIEJSCE, NIE MYLIC Z PRZYTULISKIEM!"
Gibutkowa pisze:Przekopuję się dalej, mam nadzieję że choć boksy pootwierali, może niektóre z psów gdzieś dopłynęły na suchy ląd![]()
Mysza pisze:Gibutkowa pisze:Dziewczyny z tego co wyczytałam na dogo (zaczęłam przekopywać się przez wątek) to już po wszystkim![]()
![]()
, teraz chyba tylko będą ciała zwierząt liczyć (o ile w ogóle - bo padają stwierdzenia że będą chcieli zatuszować sprawę). To informacje z wczoraj z godz. 20:16:
"DOSTAŁAM INFORMACJE,ŻE W SCHRONISKU PSY NIE ZOSTAŁY EWAKUOWANE. Teraz jest już za późno i prawdopodobnie część się utopi. Kierownik schroniska cały dzień twierdził,że sobie poradzi. Teraz sytuacja go przerosła. Ludzie po drugiej stronie wody stoją i czekają. chcą pomóc i zabrać psy na swoje bezpieczne podwórka. Jednak straż jest zbyt zajęta i nie pomoże przetransportować zwierząt. SCHRONISKO TO INNE MIEJSCE, NIE MYLIC Z PRZYTULISKIEM!"
no ale wczoraj z 20stej to STARE informacje
wczoraj o 20stej to jeszcze Krakó miał całe wały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Manuelowa i 176 gości