Warszawa Bródno- krok do przodu :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 27, 2009 0:38 Re: Warszawa Bródno- krok do przodu :)

Cześć Jopop

My się znamy, nie pamiętam dokładnie ale gdzieś na Grochowie była wówczas też Prakseda i kilka odratowanych kociaków. Mniejsza z tym. Ja nie zamierzam psuć nikomu kontaktów na bazarku, ale przez ye krestynko nie jeden kot tam umarł, tam była też panleuko parę lat temu a przez to że Paniusie nie chciały sterylizować , macie teraz ganiankę, wtedy zostały może dwie kotki do wyłapania ale cóż moja praca na marne a teraz wasza. trzymam kciuki i służę klatką, bo jak wspomniałam niestety pojazdem nie mogę.

Karuna

Od: Pon paź 26, 2009 21:47

Post » Wto paź 27, 2009 0:46 Re: Warszawa Bródno- krok do przodu :)

owszem, gdyby nie cud/przypadek tego ostatniego kociaka bym nie złapała, bo ktoś MUSIAŁ go nakarmić porządnie.

Ale na razie wszystkie panie prócz tej dochodzącej są pozytywnie nastawione do łapanek, zamierzamy to wykorzystać.

Martwi mnie ta kotka z miotem (podobno) 2-3 tygodniowym. Ma te gnojki w głupim miejscu, strasznie tam dużo ludzi, w dodatku bardzo nieprzychylnych kotom. Trzeba je wyłapać NATYCHMIAST gdy je wyprowadzi, martwię się czy nie przegapię...

karuna - nie pamiętam tamtego spotkania, choć na Bródnie z Praksedą byłam chyba tylko raz, na cmentarzu... ale ja mam nadmiar wrażeń i słabą pamięć ;) Pozdrawiam!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto paź 27, 2009 0:48 Re: Warszawa Bródno- krok do przodu :)

Karuna, nie na marne, bo kociąt i kotek do kastracji byłoby znacznie więcej, gdyby nie Ty... mam nadzieję, że panie zmądrzały przez te parę lat (w końcu świadomość w społeczeństwie rośnie...) i uda się tym razem doprowadzić sprawę do końca :ok: :ok: :ok:

a swoją drogą może i lepiej, że tam nie dojechałam, bo znana jestem z głośnego i dobitnego wyrażania własnego zdania, szczególnie jak coś mi się nie podoba (kto mnie zna ten wie) :twisted: :mrgreen:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]