Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 0:53 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

żarty,żarty :D ,
a ja na poważnie się niepokoję
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 18, 2010 1:00 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Na koty jesień też działa :) Futro inne się robi, powietrze inne, inne też kocie nastroje, takie wylegująco spokojne :)
Może jakąś nową zabawkę im dać? Teraz widziałam bazarek na taką rurę kocią :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lis 18, 2010 1:09 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

droga?
podeślij mi link,proszę :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lis 18, 2010 11:27 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

smarti pisze:no właśnie :D
jakbys mi podala jakieś linki to bym mogła je podrzucać żeby nie spadały to się powoli wdrożę.
bo ja do ogł to mam jakiś lęk i nie mogę się z tego powodu za nie zabrać :oops: :oops: :oops:

Też bardzo chętnie udostępnię jakieś linki. To link do wątka tutaj na miau gdzie szukamy takie informacje "Facebook kto korzysta?" viewtopic.php?f=8&t=90328&start=1020
Czy tam tez mogłabyś je podać :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lis 23, 2010 18:17 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

no nie o FB to ja pojęcie nie mam.
mnie chodziło o linki do ogłoszeń.

Lalunia
Obrazek
Lalunia dziś odwiedziła Promysia w szpitaliku bo pojechała na badania na okoliczność swojej osowiałości :mrgreen:
dostała nowe kropelki na zap.spojówek bo tamte nie pomagały, została zrobiona morfologia i
wyszło ok :ok: zostala obmacana i osłuchana,oraz dostała przciwzapalny zastrzyk bo coś jej rzęzi w krtani."pochłonęla" 125zł ,na razie na krechę :mrgreen: wetkę zastanawial lekko wzdęty brzusio Laluni-ja w tym nie widzę nic zlego... :mrgreen:

Chmurka na razie bez zmian-nie jest już eterycznym obłoczkiem a raczej okrąglutką ,tłuściutką kluseczką..odchudzamy się ale efektów brak..
Ostatnio edytowano Śro lis 24, 2010 12:37 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Wto lis 23, 2010 19:17 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

A rtg Smarti jak? Coś wyszło? Dała się "sfotografować"? ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto lis 23, 2010 19:39 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Szalony Kot pisze:W ogóle to nie wiem, czy się chwaliłam.
Ale przeedytowałam zdarzenie Miki i Lali i teraz - o, tak wygląda :)

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 61&index=1

Trochę się naszukałam w swoim profilu - chciałam się upewnić czy mam udostępnioną Chmurkę i Lalunię - mam od 7 listopada :)
Promysia też już dziś udostępniłam :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lis 23, 2010 23:14 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

alareipan pisze:A rtg Smarti jak? Coś wyszło? Dała się "sfotografować"? ;)

U Laluni podejrzewają Fip 8O 8O
wetka stwierdziła że nie ma co robic rtg bo ona strasznie już miała dość.
teraz z nią rozmawialam i w biochemii wyszły nie najlepsze wyniki watrobowe.
niezbyt dokładnie ją zrozumialam ale te wyniki + coś jeszcze+ ten duży brzusio wskazują jej zdaniem na podejrzenie FiP 8O -zaznaczyła że tylko podejrzenie i jutro chciałaby abym zrobiła Laluni usg brzusia aby zobaczyc czy to nie jest zbierający sie płyn 8O
jestem w lekkim szoku ale nie pozwoliła mi wpadać w panikę aż do jutrzejszego badania..
chyba dobrze byłoby jakbym miala książeczkę,tylko jak?
moze pocztą priorytetem tak jak ja Moriskową?
Ostatnio edytowano Śro lis 24, 2010 12:39 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Wto lis 23, 2010 23:25 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

8O Chyba sobie strzelę w łeb...

Iwona ta książeczka to taka jednostronna karta, może mogę Ci podesłać faxem, może do wetki. Wiele info tam nie ma. Jeśli chodzi o to, co miała "u nas" robione, to chyba wetka może mailem historię choroby do Twojej wetki podesłać... Tak myślę :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto lis 23, 2010 23:32 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

no ja też jestem w szoku-poszłam tak zwyczajnie p[rzbadać ja na smutek a tu takie kwiatki.
wysłalam Ci PW.
na razie podam jej dane z Twojej PW co do lekarstw a jakby potrzeba było faksu to sie odezwę.
nie martw się-zaznaczała że to tylko podejrzenia i interpretacja wyników a "leczymy kota,nie wyniki".

smarti

Post » Wto lis 23, 2010 23:35 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Szalony Kot pisze:Jak nie wojna, to przemarsz wojsk... Lalunia, żebyś Ty miała wszystko w porządku!

Gdybyś Ty Kocie wiedziała jaka ta Lalunia jest niesamowita i kochana!!
musisz do mnie przyjechać i poznać wreszcie moje stadko-pamiętasz, obiecałaś zdjęcia i pomoc w wątku zbiorczym i ogł. :D Twoja młodzieńcza studencka energia bardzo się nam przyda :D

smarti

Post » Śro lis 24, 2010 0:30 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

smarti, wyslij mi na pw skan z wynikami krwi, albo mailem jak wolisz, albo podaj wyniki, bede jutro u mojej wetki, tez skonsultuje...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lis 24, 2010 0:39 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

ok tyle że są w lecznicy,będę tam jutro,wezmę i wyślę,dzięks!

smarti

[poprzednia][następna]