Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:XAgaX a te dziewczyny od Ciebie to się zgłoszą, czy to idzie na Twoje numerki?
sabina skaza pisze:kochani ja jestem zakręcona jak zakrętka od słoika, więc może adres poproszę na priv lub maila do skanu
XAgaX pisze:mam jeszcze taki pomysł- w wielu miejscach na różne cele odbywa się zbiórka nakrętek po napojach, środkach czystości etc. Sama mam "tego" trochę- w zbieranie wciągnęła mnie koleżanka z pracy. Dlaczego więc nie zorganizować takiej zbiórki wśród kolegów, znajomych, w szkole dzieci etc., a uzyskanych ze sprzedaży pieniędzy nie przelać na konto Kasy? Dodatkowo jest to genialna okazja do opowiedzenia o celu akcji i o tym, dlaczego kastracja jest tak ważna![]()
konstruktywna krytyka oczywiście mile widziana
dellfin612 pisze:Alareipan, jak wygląda kolejka?
Never pisze:dellfin612 pisze:Alareipan, jak wygląda kolejka?
dellfin, jakby co są jeszcze talony w W-wie. BTW na Mokotowie dopiero ruszyła akcja z talonami i kasa powinna byc jeszcze dłuuugo. Mozna też brać ze Środmieścia - ja dziś zamówiłam 30 talonów, i właśnie mi wypisują
XAgaX pisze:mam jeszcze taki pomysł- w wielu miejscach na różne cele odbywa się zbiórka nakrętek po napojach, środkach czystości etc. Sama mam "tego" trochę- w zbieranie wciągnęła mnie koleżanka z pracy. Dlaczego więc nie zorganizować takiej zbiórki wśród kolegów, znajomych, w szkole dzieci etc., a uzyskanych ze sprzedaży pieniędzy nie przelać na konto Kasy? Dodatkowo jest to genialna okazja do opowiedzenia o celu akcji i o tym, dlaczego kastracja jest tak ważna![]()
konstruktywna krytyka oczywiście mile widziana
Jana pisze:Never pisze:dellfin612 pisze:Alareipan, jak wygląda kolejka?
dellfin, jakby co są jeszcze talony w W-wie. BTW na Mokotowie dopiero ruszyła akcja z talonami i kasa powinna byc jeszcze dłuuugo. Mozna też brać ze Środmieścia - ja dziś zamówiłam 30 talonów, i właśnie mi wypisują
Na jakiej zasadzie można dostać te talony? Trzeba być zarejestrowaną karmicielką w dzielnicy, czy nie?
Bo na Woli już koniec z talonami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 196 gości