Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 16:27 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

zwalniam kolejny moj numerek-kotka juz po sterylce ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon cze 14, 2010 22:17 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękuję, dziękuję, dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: (W związku z powyższym przed chwilą zrobiłam przelewy za pierwszą kotkę od Sabiny skaza i za kotkę Szarotkę od Magaaa :ok: :ok: )

jurto pójdę do weta po zaświadczenie- ale na jaki adres mam wysłać? może puszczę od weta skan?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon cze 14, 2010 22:39 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

kochani ja jestem zakręcona jak zakrętka od słoika, więc może adres poproszę na priv lub maila do skanu :)

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pon cze 14, 2010 23:01 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

alareipan pisze:XAgaX a te dziewczyny od Ciebie to się zgłoszą, czy to idzie na Twoje numerki?

prosiłam, żeby się zgłosiły...

sabina skaza pisze:kochani ja jestem zakręcona jak zakrętka od słoika, więc może adres poproszę na priv lub maila do skanu :)

xwegax@gazeta.pl - to moja skromna osoba :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon cze 14, 2010 23:29 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

dziekuje jutro jak dobrze pójdzie puszcze od weta skan potwierdzenia 1 sterylki

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Śro cze 16, 2010 11:04 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

wczoraj zapłaciłam wetowi 130 zł, wysłałam od weta skan do xagax. wczoraj nie miałam od was pieniażków jeszcze na koncie, pewnie dojdą pod wieczór.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Śro cze 16, 2010 15:15 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Po pierwsze, dziękuję za przelewy Gohag i Zabers :1luvu: :1luvu:

Po drugię, Sabina nie miałaś tych pieniędzy, bo stało się coś dziwnego. 14.06 dostałam przelew z konta Tojego męża 8O Nie wiem czy sie pomylił i mi odesłał mój przelew, czy system się zafiksował 8O W pw posyłam Ci skan z mojego banku - ja jestem odbiorcą, a mąż nadawcą 8O Sprawdzicie, bo nie wiem co teraz zrobić :roll:

Po trzecie, Martyna dzięki za info, jak będę kogoś dopisywać, to zmienię :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw cze 17, 2010 0:32 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Obrazek

mam jeszcze taki pomysł- w wielu miejscach na różne cele odbywa się zbiórka nakrętek po napojach, środkach czystości etc. Sama mam "tego" trochę- w zbieranie wciągnęła mnie koleżanka z pracy. Dlaczego więc nie zorganizować takiej zbiórki wśród kolegów, znajomych, w szkole dzieci etc., a uzyskanych ze sprzedaży pieniędzy nie przelać na konto Kasy? Dodatkowo jest to genialna okazja do opowiedzenia o celu akcji i o tym, dlaczego kastracja jest tak ważna :idea:
konstruktywna krytyka oczywiście mile widziana :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw cze 17, 2010 8:14 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

XAgaX pisze:mam jeszcze taki pomysł- w wielu miejscach na różne cele odbywa się zbiórka nakrętek po napojach, środkach czystości etc. Sama mam "tego" trochę- w zbieranie wciągnęła mnie koleżanka z pracy. Dlaczego więc nie zorganizować takiej zbiórki wśród kolegów, znajomych, w szkole dzieci etc., a uzyskanych ze sprzedaży pieniędzy nie przelać na konto Kasy? Dodatkowo jest to genialna okazja do opowiedzenia o celu akcji i o tym, dlaczego kastracja jest tak ważna :idea:

Świetny pomysł :lol:
Poproszę o szczegóły takich akcji, nic o nich nie wiem. Jakie nakrętki konkretnie i co dalej z tym zrobić.

A tymczasem...
mam 5 szt. różnych kosmetyków kolorowych: szminka, lakier, tusz do rzęs, jakiś niesamowity, różowy błyszczyk do ust.
Komu przekazać na bazarek?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw cze 17, 2010 10:05 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Zwalniam numerek 147/kocurek/,148/kocurek/ i 149/kotka/- tym razem daliśmy radę "samotrzeć" ! :mrgreen:
Niestety wydaje mi się ,że widziałam na działkach "nowe" młode i całkiem dzikie futra...

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Czw cze 17, 2010 13:05 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Alareipan, jak wygląda kolejka?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw cze 17, 2010 13:10 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

dellfin612 pisze:Alareipan, jak wygląda kolejka?

dellfin, jakby co są jeszcze talony w W-wie. BTW na Mokotowie dopiero ruszyła akcja z talonami i kasa powinna byc jeszcze dłuuugo. Mozna też brać ze Środmieścia - ja dziś zamówiłam 30 talonów, i właśnie mi wypisują :mrgreen:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw cze 17, 2010 13:28 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Never pisze:

dellfin, jakby co są jeszcze talony w W-wie. BTW na Mokotowie dopiero ruszyła akcja z talonami i kasa powinna byc jeszcze dłuuugo. Mozna też brać ze Środmieścia - ja dziś zamówiłam 30 talonów, i właśnie mi wypisują :mrgreen:

Na jakiej zasadzie można dostać te talony? Trzeba być zarejestrowaną karmicielką w dzielnicy, czy nie?
Bo na Woli już koniec z talonami.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw cze 17, 2010 13:31 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

XAgaX pisze:mam jeszcze taki pomysł- w wielu miejscach na różne cele odbywa się zbiórka nakrętek po napojach, środkach czystości etc. Sama mam "tego" trochę- w zbieranie wciągnęła mnie koleżanka z pracy. Dlaczego więc nie zorganizować takiej zbiórki wśród kolegów, znajomych, w szkole dzieci etc., a uzyskanych ze sprzedaży pieniędzy nie przelać na konto Kasy? Dodatkowo jest to genialna okazja do opowiedzenia o celu akcji i o tym, dlaczego kastracja jest tak ważna :idea:

Rewelacyjny pomysł!
Sama zbieram, ale tak od niechcenia, bo nie wiem gdzie to przekazać dalej... A gdyby na sterylki szło, to cała moja rodzina się zaangażuje. XAgaX możesz więcej info dać?
Jesli chodzi o moje sterylki to na razie mam kase z bazarków, a łapanki chwilowo wstrzymane, bo klatki nie mam.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw cze 17, 2010 14:03 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Jana pisze:
Never pisze:

Na jakiej zasadzie można dostać te talony? Trzeba być zarejestrowaną karmicielką w dzielnicy, czy nie?
Bo na Woli już koniec z talonami.

trzeba łapać kotki z centrum - ja poszłam, podałam konkretne rejony i szacunkową liczbę kotów ktore chcę lapać, i dostałam. Dziś zadzwoniłam, i powiedziałam, ze wyczerpałam talony a na moje nazwisko jest w lecznicy 7 kotow, dzis pakuję tam ósmego - i umówiłam się na odbiór dziś lub jutro rano.
podobnie pewnie z Mokotowem, ale tam nie jeżdziłam. Natomiast wiem z Woli, ze Mokotów ruszył z dużym opóźnieniem, stąd powinni mieć jeszcze dużo pieniędzy.
na Woli miał być koniec, ale jak rozmawiałam z wydziałem w zeszłym tygodniu i jeszcze ma być trochę kasy - na pewno do końca lipca. Ale nie wiem czy jeszcze wydają talony.Mam mieć kilka talonów wydanych jakieś 2 tygodnie temu, ale muszę je odebrać od karmicielki - ponieważ łapałam w danym rejonie na prośbę wydziału, wystawili talony.

Edit: nigdzie nie jestem zarejestrowaną karmicielką, nawet na Woli

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]