Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 12:37 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

kiweczka85 pisze:Dziewczyny, napiszcie o co chodzi z tymi czerwonymi lampkami w głowie i tymi niepewnościami>? CO macie na myśli?

dlatego:
503017846 pisze:Witam Krzysztof (Balbinka)

KOCHANI mineło kilkanascie godzin życia Balbinki u nowej Panii nowa włascicielka pijąc kawe jedząc ciastko była wszoku jak Balbinka weszła jej na kolana i zaczeła sie łasic i muruczec

Kontkat mam cały czas JA O NIEJ NIE ZAPOMNE NIEMA DNIA ANI GODZINY JAK MYŚLE O ZMARŁEJ BABCI I O BALBINCE

Pozdro dla wszystkich.....Krzysztof

violavi pisze: A jak Balbinka reaguje na kota tej Pani?
Co ze sterylką?

dużo pytań sie lęgnie pod kopułką a odpowiedzi cuś bardzo ogólnikowe, poza tym chciałabym (pewnie nie tylko ja) obejrzeć zdjęcia Balbinki na nowym miejscu, a jeszcze lepiej filmik
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 01, 2010 12:38 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

503017846 pisze:Witam Krzysztof (Balbinka)

KOCHANI mineło kilkanascie godzin życia Balbinki u nowej Panii nowa włascicielka pijąc kawe jedząc ciastko była wszoku jak Balbinka weszła jej na kolana i zaczeła sie łasic i muruczec

Kontkat mam cały czas JA O NIEJ NIE ZAPOMNE NIEMA DNIA ANI GODZINY JAK MYŚLE O ZMARŁEJ BABCI I O BALBINCE

Pozdro dla wszystkich.....Krzysztof

Własnie, własnie a jak tak sprawy między-kocie? Balbinka się jakoś dogaduje z kotem swojej nowej Pani? Jak dobrze Cię zrozumiałam Krzysztofie, to klatka nie była potrzebne bo w razie czego jest do dyspozycji osobny pokój tak?
No i ciekawa jestem co powiedział weterynarz na możliwość wykonania sterylizacji Balbinki (i czy kazał odstawić te nieszczęsne hormony).
Pozdrów ode mnie nową Panią Balbinki i przekaż że jeśli by chciała to serdecznie zapraszamy na forum :) :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 01, 2010 12:40 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Panie Krzysztofie - Pan ciągle skupia się tylko na swoich emocjach.
A gdzie w tym wszystkim Balbinka?
Dlaczego nie odpowiada Pan na zadane pytania?
O co tu chodzi?

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Czw lip 01, 2010 12:45 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

edit: post usunięty
Ostatnio edytowano Czw lip 01, 2010 13:23 przez mar9, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 01, 2010 12:46 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

violavi pisze:Panie Krzysztofie - Pan ciągle skupia się tylko na swoich emocjach.
O co tu chodzi?

Też mnie to niepokoi

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lip 01, 2010 13:11 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

mar9 pisze:
violavi pisze:Panie Krzysztofie - Pan ciągle skupia się tylko na swoich emocjach.
O co tu chodzi?

ja osobiście jestem coraz bardziej zaniepokojona całą sytuacją :?
czy nie jest tak, że Balbinka wylądowała w jakimś schronisku? albo jeszcze gorzej...

Czekamy na zdjęcia........
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw lip 01, 2010 14:51 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Czekamy na konkrety z nowego życia Balbinki...
i jak dla mnie wciąż najważniejszą pozostaje kwestia sterylizacji kocicy... bo o tym wciąż jakoś cicho...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw lip 01, 2010 19:12 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Gibutkowa witaj i witam innych ludzi na forum....

Kochani nie rozumnie jednego nowa Pani ma jednego kota i Balbinka go zaakceptowała dlaczego ona nie akceptowała moich kotów czy powodem było że umnie było wiecej niż jeden kot?
Sterylka bedzie po niedzieli Włascicielka to zapewniła

Filmików z Balbinką nie bedzie zdjęcia napewno podeśle
Nowa właścicielka jest na forum :ok: :kotek: ale nika nie moge podac

Kocham Was jestem szczęśliwy ale nie ukrywam Tesknie

Krzysztof Pozdrowienia dla ludzi z Chorzowa

503017846

Od: Nie cze 20, 2010 19:24

Post » Czw lip 01, 2010 19:19 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Może Duża Balbisi sama się do nas odezwie?-Krzysztofie-różne są relacje między kotami,różne są charaktery kotów,nie zawsze jest tak między nimi,jak byśmy chcieli.Niestety one same ustalają hierarchię,a my możemy tylko pilnować,by sobie przy tym krzywdy nie zrobiły!
Może Balbisia czuła,że te koty sa Twoje,a ona chciała bys był tylko jej?
Tak ,czy owak,niech się koteńce dalsze życie układa w nowym domku-niech znów będzie szczęśliwa!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lip 01, 2010 20:15 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Tak jest:)! trzymamy kciuki :ok:
I czekamy na wieści z Nowego Domku :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw lip 01, 2010 20:21 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

ja mysle, ze wszystko jest ok, zwlaszcza, ze to osoba z forum :ok: :ok: :ok:

czekamy cierpliwie na fotki z nowego domku

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lip 02, 2010 8:10 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

No to czekamy na to, że nowy Domek Balbinki sam się ujawni :) Trzeba to uszanować. Natomiast to, że Kicia tamtego kotka zaakceptowała - to tylko się cieszyć trzeba :) To tak jak z ludźmi - nie każdy z każdym się musi lubić...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lip 02, 2010 9:48 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

503017846 pisze:Kochani nie rozumnie jednego nowa Pani ma jednego kota i Balbinka go zaakceptowała dlaczego ona nie akceptowała moich kotów czy powodem było że u mnie było więcej niż jeden kot?

Hehe a ja podejrzewam co może być przyczyną :lol: Balbinka jako niesterylizowana kotka mogła być zazdrosna o faceta :mrgreen: a o kobietę już nie jest. U mojej Sibel tak było jak miała rujkę, szczególnie "zakochała" się w bracie mojego chłopa, który wtedy z nami mieszkał (ten brat). Normalnie był spokój ale jak tylko brat mojego TŻ-ta wracał z pracy to Sibel za nim łaziła i się darła, ocierała, wykładała na podłodze itp. i nie pozwoliła do niego nikomu podejść ;)
Także wcale niewykluczone że Balbinka traktowała Twoje koty jak konkurencję nie ze względu na nie same ale właśnie na Ciebie :wink:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lip 03, 2010 14:37 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Co słychać u Balbinki?
Może założysz wątek swoim kociaczkom, chętnie pooglądamy zdjęcia Twoich pociech :D
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob lip 03, 2010 14:39 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

właśnie :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

[poprzednia][następna]