zerduszko pisze:missieek pisze:zrobcie im zdjecia
latwiej szukac dt na ich leczenie
i charaktery jakie? dzikuski? przytulaki?
Jeśli chodzi o koty z szopy, to ja nie widziałam ani jednego łaszącego się, a widziałam 6 z nich. Kilka nie dało do siebie podejść blisko obcej osobie.
Betta pisze:aa jakie leki sugerujesz dla tych dorosłych kotów? tyloret przestał działac a nowego nie mamy ...musze wykupic dzis cos innego (ps skorzystam ze skarpety maleństw, skoro to ich rodzinka

)
A ile maleństwa mają pieniędzy? Sporo kasy już poszło na ich leczenie, może najpierw wyrównać ich rachunek?
zerduszko te koty są chore, dzisiaj przypada kolejnyt dzien podania antybiotyku .... musze kupic leki.... a sobie tez jeszcze nie odbiłam za transport także tez jestem juz na ostatku...
ile maleństwa maja funduszy widac na ich watku w 1 poście... poniewaz uwazam ze z imionkowego trzeba podzielic te 240 zł na 10 kociat i podzielic po równo opiekunom (fiona dostałą 72 zł , 24 zł jest dla twojej Jagodzi a 144 zł jest do dyspozycji bluerat) , zostaje jeszcze 150 zł z twojego bazarku i z tych pieniedzy chce dokupic lekarstwa... poniewaz nie piszecie mi ile wynosi to leczenie to nie wiem nawet ile jestesmy na minusie/plusie..... warto wstawic na watku co i po ile.....
zakocona, leki i karma dla tych z szopy, bo nie rozumiem? ja o 15.30 wybieram sie do weta po leki i jade do radlina - jesli miałąbym jakas karme wziac czy cos to prosze mi dac znac : 510 266 079
Formica, czekam na info ile mam przelac za leki pierwsza dawki leków dla kociat które dostalismy w lecznicy meza ... ?
ps sorki za wprowadzenie w bład z tymi 2 burymi