KM-Lodz pisze:Kotki jakby poszalały i rodzą dzieci, kiedy nie jest na to pora.
Już mamy kilka pod opieką w tak dużych ciążach, iż pozwalamy im się okocić.
Boże, dlaczego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KM-Lodz pisze:Kotki jakby poszalały i rodzą dzieci, kiedy nie jest na to pora.
KM-Lodz pisze:Już mamy kilka pod opieką w tak dużych ciążach, iż pozwalamy im się okocić. Prosimy o pomoc i wsparcie dla tych, które są teraz pod naszą opieką, ale i dla tych, które za chwilkę nam się urodzą. Po chorych matkach rodzą się chore dzieci. Nie ma na to rady.
Beliowen pisze:KM-Lodz pisze:Kotki jakby poszalały i rodzą dzieci, kiedy nie jest na to pora.
Boże, dlaczegoprzecież przez to będzie tylko więcej kociąt, a takie maluchy, jak Dorotka, które już są na świecie, będą miały mniejsze szanse na ratunek
KM-Lodz pisze:Już mamy kilka pod opieką w tak dużych ciążach, iż pozwalamy im się okocić. Prosimy o pomoc i wsparcie dla tych, które są teraz pod naszą opieką, ale i dla tych, które za chwilkę nam się urodzą. Po chorych matkach rodzą się chore dzieci. Nie ma na to rady.
magdaradek pisze:Powiem szczerze, że nigdy nie stanęłam przed wyborem : czy poddać kotkę sterylce aborcyjnej, przypuszczam, że jest to bardzo trudna decyzja, ale zadaniem wszystkich pro zwierzęcych Fundacji jest przecież minimalizowanie i zapobieganie rozrodowi zwierząt bezdomnych. Przynajmniej ja tak to rozumiem.
moś pisze:ja tez sadze że takie postepowanie fundacji kloci sie z zalozeniamifundacji jako takiej- zapobieganiu rozrodczosci kotow wolnozyjacych![]()
A wydawalo mi sie że Łodz tak preznie dziala
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości