Cudem uratowany Promyczek - znalazł swoich Dużych :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 27, 2011 13:09 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

pucio79 pisze:Podrzucę Księciunia :ok:

Ja też :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Sob sie 27, 2011 15:00 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Komu fajnego, proludzkiego kota?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 27, 2011 15:03 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Dziewczyny, nadzieja, że na zakoconym forum znajdziecie dom dla kota, któy nie lubi innych, jest taka bardzo nikła.

W moim wątku jest o tym, jak robić ogłoszenia. Można napisać tekst, wybrać zdjęcia - i wrzucić w sieć.

Albo Promyk może poczekać na swoją kolej, aż ja będę miała na to czas.
Ale jeśli komuś na Promyku i jego dobrym samopoczuciu zależy i ma czas, to może to zrobić szybciej.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sie 28, 2011 13:48 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Księciuniu, gdzie Twój domek?
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sie 28, 2011 14:08 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Szalony Kot pisze:Dziewczyny, nadzieja, że na zakoconym forum znajdziecie dom dla kota, któy nie lubi innych, jest taka bardzo nikła.

W moim wątku jest o tym, jak robić ogłoszenia. Można napisać tekst, wybrać zdjęcia - i wrzucić w sieć.

Albo Promyk może poczekać na swoją kolej, aż ja będę miała na to czas.
Ale jeśli komuś na Promyku i jego dobrym samopoczuciu zależy i ma czas, to może to zrobić szybciej.

Mnie się także wydaje,że ogłoszenia to najlepsza rzecz w obecnej chwili. Tutaj nie zakocony dom to cud!Choć bywają i takie.
Ale on bezwzględnie musi być jedynakiem?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 28, 2011 14:14 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Wydaje mi się, że warto zrobić ogłoszenia. A jeżeli w międzyczasie zdarzy się cud i forumowy domek się znajdzie to tym lepiej. Nie wiem co się w Promysiowej główce poprzestawiało. Przez kilka miesięcy u Smarti Promyś mieszkał z innymi kotami i było wszystko OK, dopiero jak zaczął być wypuszczany "na salony" i zetkną się z rezydentami to złe w niego wstąpiło.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sie 28, 2011 14:27 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

A może jeszcze wszystko się ułoży?? U mnie łączenie Bubusia z resztą bandy trwało prawie 10 miesięcy ... przez pół roku mieszkał tylko ze mną w zamkniętej sypialni, jakakolwiek próba wyprowadzenia go z niej albo wpuszczenia mu innego kota kończyła się przerażającym wyciem, agresją, strachem ... W tej chwili nie ze wszystkimi się kocha, ale stosunki kocio-kocie na tyle się ułożyły, że do mordobicia dochodzi bardzo rzadko i raczej tylko tak na pokaz ... A też byłam przekonana, że nie ma szans zintegrować towarzystwo ..
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sie 30, 2011 9:15 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Podniosę Promyczka :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Nie wrz 04, 2011 11:42 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Nie wrz 04, 2011 11:44 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

ja moge zapłacic za ogłoszenia koteczka :kotek:
tylko trzebaby napisac jakoś ładnie o nim
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Nie wrz 04, 2011 11:50 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

lanua pisze:ja moge zapłacic za ogłoszenia koteczka :kotek:
tylko trzebaby napisac jakoś ładnie o nim

bardzo dziekujemy - w imieniu Promyka i dt smarti :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon wrz 05, 2011 13:11 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

katarzyna1207 pisze:A może jeszcze wszystko się ułoży?? U mnie łączenie Bubusia z resztą bandy trwało prawie 10 miesięcy ... przez pół roku mieszkał tylko ze mną w zamkniętej sypialni, jakakolwiek próba wyprowadzenia go z niej albo wpuszczenia mu innego kota kończyła się przerażającym wyciem, agresją, strachem ... W tej chwili nie ze wszystkimi się kocha, ale stosunki kocio-kocie na tyle się ułożyły, że do mordobicia dochodzi bardzo rzadko i raczej tylko tak na pokaz ... A też byłam przekonana, że nie ma szans zintegrować towarzystwo ..

wiesz,problem polega na tymże u mnie nie ma wolnego pomieszczenia-w sensie bez jakichś kotów :oops:
sypialnia też odpada-jest Belka z Charliem ..
no i on musiałby się ułożyc z sześcioma moimi rezydentami i o ile czterej "starzy" przyjeli dwoje młodych bardzo dobrze bo i młodzi byli delikatni-o tyle Promyk jest strasznie napastliwy i agresywny w stosunki do moich-już 6-cio i 8-mio letnich kotów- i mam pełne przekonanie ze nie mam prawa fundować im takiego stresu. (krótko mówiąc-rzucił się na mojego Durnia i nie mogłam ich rozdzielic,a po kilku dniach rzucił się na Kropkę bo akurat ona sie napatoczyła ale na szczęście narobiła wrzasku i zdążyła uciec)
a tymczasy z którymi zył od dawna w pokoju, wprowadził w depresje do tego stopnia ze ogromny Sznycel-wzór łagodności przestał schodzic z wysokiego parapetu na jedzenie, na koopę i na sioo tylko zaczął wszystko robić na miejscu,a Ciumcia-dotad łagodna której tygodniami pielęgnowałam patroszony oczodół i dawała mi ze sobą zrobić wszystko, zaczęła się na mnie rzucac z pazurami przy każdej próbie pogłaskania i jeszcze jej to nie przeszło.
ja na prawde wykorzystalam wszelkie szanse jakie mogłam Promysiowi dac bo słabo sobie wyobrażałam jego pójście do domku i w zw.z tym zależało mi na tym aby został u nas... Jednak mam kicie,swego czasu, nie mniej chore niż on i one świetnie sie w nowych domkach odnalazły a więc i Promyś "da radę" :ok: ...musi dać radę :roll: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 05, 2011 16:33 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Szukam kota dla mamy.
Opowiedziałam jej o Promyczku.
Powiedziała, że z chęcią zostałaby jego DS...
mamuśka

Post » Śro paź 05, 2011 17:03 Re: Cudem uratowany Promyczek - znowu szuka domu

Jeżeli juz wie o tym Erin i smarti to ja mogę pójśc na wizytę pa.
:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]