Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Z Wincentym jest źle, nie idzie go wycisnąć , idzie dosłownie po kilka kropel
,pęcherz jest coraz większy
dostaje codziennie antybiotyk i nospe , ale nie widać poprawy
Blekitny.Irys pisze:Zaglądam, zaglądam![]()
Od początku los Wincentego leży mi na serduchu.
Irysowe koty coś podeślą ok. 20-go.
saggi pisze:Mam pomysłzrobić zbiórkę na siepomaga
obliczyć ile czego na do końca roku by brakowało, dodać dług u weta i na siepomaga zrobić zbiórkę na to wszystko
.
Dać zdjęcia dzieciaka, linki do filmików i potem będziemy rozgłaśniać na forach, nk i fb i gdzie się da.
Może się uzbiera.
Co sądzicie?
Bo na Animal Security jest taka zbiórka: http://www.siepomaga.pl/r/pomozmy-kotom-przetrwac-zime
Nie idzie łatwo, ale już jest 230 zł, może uda się uzbierać więcej, a jak nie to zawsze jest parę groszy nie?
Magunia13 pisze:Justa, ja zaglądam co raz do Wincentego na wątek, ale ostatnio u mnie kiepsko z kasą bywało, oprócz psiaka znajdy, którego przygarnęłam, to przygarnęłam małego kociaka, obydwoje chorowali ostatnio, więc się wydało na ich leczenieale jak prześlesz numer konta (kiedyś już chyba mi dawałaś, ale nie mam), to przeleję parę groszy, sama wiesz jakie pampersy kupić, więc tak będzie najlepiej, czekam zatem na info na priv i pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie - życząc jednocześnie dużo siły w opiece nad kiciem
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1325 gości