Będę jutro u weta na kontroli z moją Nikitą, to się zapytam (mam nadzieję, ze nie zapomnę) ile kosztuje szczepienie z białaczką. Na razie wiemy, że potrzeba: 60 + 120 czyli 180 plus szczepienie ? Mysle, ze 50 minimum...
u nas szczpionka zbiałaczką PURWAKS ( nie wiem jak sie to pisze dokładnie) to koszt 70 zł, ta szczpeionka podobno nie powoduje mięsaków poszczepiennych
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Pytalam wczoraj, ta sama szczepionka u nas 80 zl, nie powoduje mięsaków.
Czyli w sumie potrzebujemy: 60 na test 70 na szczepionkę 120 na kastrację
Razem 250 zł.
Dobrze by było założyć "wątek zrzutowy", to najszybciej działa. Mogłabym się tym zając, niestety idę jutro do szpitala i nie wiem, ile to potrwa. Być może wyjdę już w piątek, a moze nie... Nie chciałabym zostawić sprawy "rozgrzebanej".
Super dziewczyny każda kwota się liczy a Wasze chęci w pomaganiu-bezcenne A może ktoś bazarek by zrobił na rzecz Zuzulka ,ja niestety jestem jeszcze w tym kompletnie zielona,a puki co to na razie Zuzu ma wycięte jedno jajeczko więc zbieramy dalej
Dziewczyny, podrzucajcie wątek, zachęcajcie ludzi... mnie niestety w najbliższych dniach nie będzie, będę w szpitalu... Jak wrócę, pomyślę o jakimś bazarku.
wielkie dzięki Kochane ja dziś z doskoku, pewnie przez nastęne kilka dni też tak bedzie, mąż z nowu w szpitalu - nerki czyli 3 chore kocury w domu i chłop
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...