DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ ZAKAZ DOKARMIANIA KOTÓW !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 15:14 Re: IDZIE NASTĘPNA FALA !PROSIMY O POMOC NA ZAKUP KARMY FOTO

jutro jadę na działki ,bardzo jestem ciekawa jak tam teraz wygląda .
zrobię tez fotki pięknej tri która jest u Izy może ktoś się skusi dać jej domek.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob cze 19, 2010 17:48 Re: IDZIE NASTĘPNA FALA !PROSIMY O POMOC NA ZAKUP KARMY FOTO

kotka zabrana z działek ,czuła ,delikatna ,uwielbiająca pełną miche i człowieka.

Obrazek
Obrazek

Obrazek

koteczka szuka domku

i kociaki .MR prawdopodobnie zawsze będzie miała mętne oczko ,z charakteru ogromny przytulak .

Obrazek
MR razem z bratem MCz. ,który jest piękny ,zdrowy ,dorodny i nic mu nie dolega ,no może tylko brak domku . :wink:
Obrazek
Obrazek

nie pojechałam na działki ,umówiłam się na wizytę do maluszków i nikt nie przyszedł :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie cze 20, 2010 7:22 Re: IDZIE NASTĘPNA FALA !PROSIMY O POMOC NA ZAKUP KARMY FOTO

dorcia44 pisze:nie pojechałam na działki ,umówiłam się na wizytę do maluszków i nikt nie przyszedł :evil:

Widocznie ci ludzie nie byli warci tego, żeby zostać opiekunami takich cudnych maluchów...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie cze 20, 2010 8:40 Re: IDZIE NASTĘPNA FALA !PROSIMY O POMOC NA ZAKUP KARMY FOTO

wczoraj Iza miała spotkanie z przemiłą panią redaktor z pewnego miesięcznika ,jak artykuł będzie miał się ukazać napiszę :wink:
bardzo dziękuję za zainteresowanie się tą sprawą ,powódz to nie tylko cierpienie ludzi :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie cze 20, 2010 8:45 Re: IDZIE NASTĘPNA FALA !PROSIMY O POMOC NA ZAKUP KARMY FOTO

CoToMa pisze:
dorcia44 pisze:nie pojechałam na działki ,umówiłam się na wizytę do maluszków i nikt nie przyszedł :evil:

Widocznie ci ludzie nie byli warci tego, żeby zostać opiekunami takich cudnych maluchów...

norma :cry: nie stac nawet ludzi na grzecznosciowy telefon!

Kciuki za DS dla koteczków.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 20, 2010 8:56 Re: IDZIE NASTĘPNA FALA !PROSIMY O POMOC NA ZAKUP KARMY FOTO

bardzo dziękuje ,przydadzą się bo adopcje stoją ,a ja nie mogę w nieskończoność trzymać MR i MCz. w kabinie prysznicowej :?
dziś lub jutro zabieram ich do klatki ,do pokoju ,one tam tak strasznie płaczą to już nie są dzikie dziki ,to cudowne maluchy które nawet nie reagują na psy .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie cze 20, 2010 9:12 Re: IDZIE NASTĘPNA FALA !PROSIMY O POMOC NA ZAKUP KARMY FOTO

fakt adopcje stoją i to jeszcze maluszków. Prawie żadnych telefonów :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 25, 2010 14:38 Re: IDZIE NASTĘPNA FALA !PROSIMY O POMOC NA ZAKUP KARMY FOTO

NA DZIAŁKACH SYTUACJA SIĘ STABILIZUJE ,NIESTETY KOTÓW BRAK ,CZEKAMY NA POWRÓT :cry:

WSZYSTKICH ZAPRASZAMY DO NABYCIA W LIPCU MIESIĘCZNIKA WRÓŻKA JEST TAM ARTYKUŁ O LUDZIACH RATUJĄCYCH ZWIERZĘTA Z POWODZI ,MIĘDZY INNYMI O IZIE .
NAPISANY JEST PIĘKNIE ,WZRUSZAJĄCO JA CZYTAJĄC PORYCZAŁAM SIE OKROPNIE .
POLECAM.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 28, 2010 11:40 Re: W LIPCOWEJ WRÓŻCE ARTYKUŁ O LUDZIACH RATUJĄCYCH FUTERKA !!!

kupię i poczytam :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon cze 28, 2010 17:43 Re: W LIPCOWEJ WRÓŻCE ARTYKUŁ O LUDZIACH RATUJĄCYCH FUTERKA !!!

Ja też kupię i z miłą chęcią poczytam

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Śro cze 30, 2010 12:05 Re: W LIPCOWEJ WRÓŻCE ARTYKUŁ O LUDZIACH RATUJĄCYCH FUTERKA !!!

kochani ,ktos się zgłosił że odciąży Ize i chociaż raz lub dwa razy w tyg. podjedzie i nakarmi koty ,nie wiem kto ,ale do tej pory ta osoba więcej się nie odezwała :cry: może jednak tylko zapomniała lub jest zajęta :?:
Bardzo proszę o kontakt pomoc na prawdę jest potrzebna,,. :!: .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 01, 2010 11:19 Re: W LIPCOWEJ WRÓŻCE ARTYKUŁ O LUDZIACH RATUJĄCYCH FUTERKA !!!

dorcia44 pisze:kochani ,ktos się zgłosił że odciąży Ize i chociaż raz lub dwa razy w tyg. podjedzie i nakarmi koty ,nie wiem kto ,ale do tej pory ta osoba więcej się nie odezwała :cry: może jednak tylko zapomniała lub jest zajęta :?:
Bardzo proszę o kontakt pomoc na prawdę jest potrzebna,,. :!: .

Ostatnio byłam, to usłyszałam, że mam poczekać dopóki woda nie opadnie, bo teraz nie mogę pomóc. Cały czas czekam na wiadomość, a teraz czytam to. Pani Iza ma mój numer telefonu, ponieważ nie raz dzwoniłam. Wystarczyłby SMS.

karolinab

Od: Pon maja 24, 2010 14:01

Post » Czw lip 01, 2010 12:49 Re: W LIPCOWEJ WRÓŻCE POTRZEBNA POMOC W KARMIENIU NA DZIAŁKACH!!

kochani ,Iza jest bardzo zapracowana ,w domu ma koci sajgon ,dokarmia w wielu miejscach koty ,może warto samemu się odezwać ?
Ona nie ma czasu spać ,bo kładzie się po północy a wstaje o 4.20 ...o wszystko musi prosić ,a gdyby tak nie czekać tylko samemu zadzwonić ,spytać .... :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 01, 2010 13:27 Re: W LIPCOWEJ WRÓŻCE POTRZEBNA POMOC W KARMIENIU NA DZIAŁKACH!!

Dzwoniłam i przyjeżdżałam kilka razy, ale nikt ze mną nie rozmawiał. Usłyszałam za to, że mam poczekać. Dziś wchodzę na forum i czytam, że olałam sprawę. Skoro olałam, to przepraszam.

Zadzwonię do Pani Izy tak, jak robiłam to poprzednio, bo chcę pomóc kotom.

karolinab

Od: Pon maja 24, 2010 14:01

Post » Czw lip 01, 2010 14:45 Re: W LIPCOWEJ WRÓŻCE POTRZEBNA POMOC W KARMIENIU NA DZIAŁKACH!!

karolinab ja nie napisałam ze olałaś ,ja tylko naświetliłam sprawę jak to wygląda ,Iza jest po prostu w totalnej dupie :cry:
koty jej chorują ,nie ma na nic czasu a i pewnie chęci i siły również.

lepiej się do niej dobijać niż czekać aż ona to zrobi ,nawet jeżeli powie jeszcze nie teraz ,jeszcze nie dziś...bo takim ludziom trzeba pomóc .

zadzwonię dziś do niej ,podpytam .

i nie obrażaj się :wink: przecież to nie o to chodzi :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]