Ja to te niektóre budki dookoła workiem na śmieci zawinęłam

Trzeba iść w piątek rano na łapankę bo dali mi za zadanie wyłapać wszystkie kotki które umnie są, do stycznia-lutego bo w marcu zaczną się rujki zaś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:A to ci pomysł z tą papąnawet nie wpadłabym na to.
Ja to te niektóre budki dookoła workiem na śmieci zawinęłambo niektóre są z kartonu zrobione na razie bo mi zabrakło desek
![]()
Trzeba iść w piątek rano na łapankę bo dali mi za zadanie wyłapać wszystkie kotki które umnie są, do stycznia-lutego bo w marcu zaczną się rujki zaśA nie wyrobię gdy nagle zobaczę 11małych
Never pisze:CatAngel pisze:A to ci pomysł z tą papąnawet nie wpadłabym na to.
Ja to te niektóre budki dookoła workiem na śmieci zawinęłambo niektóre są z kartonu zrobione na razie bo mi zabrakło desek
![]()
Trzeba iść w piątek rano na łapankę bo dali mi za zadanie wyłapać wszystkie kotki które umnie są, do stycznia-lutego bo w marcu zaczną się rujki zaśA nie wyrobię gdy nagle zobaczę 11małych
a nie ocieplasz ich styropianem? same drewniane lub kartonowe? nie czytalam watu, nie wiem juz,,
ja mam od Anielki budki styropianowe, oklejone czarną folią, cycus normalnie. Stoja na drwenianych podestach, zeby ie zamokly jak bedzie lalo. Ale na wierzch chce polozyc dach, zeby nie lecial snieg lub deszcz... nie wiem jak to zrobie, to bedzie moj debiut ale ja jestem raczej z tych kreatywnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], RaymondJep i 85 gości