Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 0:27 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

A to ci pomysł z tą papą :) nawet nie wpadłabym na to.

Ja to te niektóre budki dookoła workiem na śmieci zawinęłam :oops: bo niektóre są z kartonu zrobione na razie bo mi zabrakło desek :)

Trzeba iść w piątek rano na łapankę bo dali mi za zadanie wyłapać wszystkie kotki które umnie są, do stycznia-lutego bo w marcu zaczną się rujki zaś :? A nie wyrobię gdy nagle zobaczę 11małych :P

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 25, 2010 0:34 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

CatAngel pisze:A to ci pomysł z tą papą :) nawet nie wpadłabym na to.

Ja to te niektóre budki dookoła workiem na śmieci zawinęłam :oops: bo niektóre są z kartonu zrobione na razie bo mi zabrakło desek :)

Trzeba iść w piątek rano na łapankę bo dali mi za zadanie wyłapać wszystkie kotki które umnie są, do stycznia-lutego bo w marcu zaczną się rujki zaś :? A nie wyrobię gdy nagle zobaczę 11małych :P

a nie ocieplasz ich styropianem? same drewniane lub kartonowe? nie czytalam watu, nie wiem juz,,
ja mam od Anielki budki styropianowe, oklejone czarną folią, cycus normalnie. Stoja na drwenianych podestach, zeby ie zamokly jak bedzie lalo. Ale na wierzch chce polozyc dach, zeby nie lecial snieg lub deszcz... nie wiem jak to zrobie, to bedzie moj debiut ale ja jestem raczej z tych kreatywnych :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw lis 25, 2010 0:46 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

Never pisze:
CatAngel pisze:A to ci pomysł z tą papą :) nawet nie wpadłabym na to.

a nie ocieplasz ich styropianem? same drewniane lub kartonowe? nie czytalam watu, nie wiem juz,,
ja mam od Anielki budki styropianowe, oklejone czarną folią, cycus normalnie. Stoja na drwenianych podestach, zeby ie zamokly jak bedzie lalo. Ale na wierzch chce polozyc dach, zeby nie lecial snieg lub deszcz... nie wiem jak to zrobie, to bedzie moj debiut ale ja jestem raczej z tych kreatywnych :D

Nie nie jest styropian :ok: a w tych z kartonu(będe je wymieniać na te drewniany) są na razie kasetony w środku(miałam stare) te worki to chodzi mi że dookoła żeby nie zmokły te pudełka.

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 14:07 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

Sesja z dzisiaj :)

Obrazek Obrazek

Obrazek

O dzisiaj natknęłam się jak do czarnego dołączyły dwie kotki i tak spali razem
(ten czarny Smyk właśnie cały czas śpi na tym do budki nie wejdzie :( to dałam tam kasetony żeby miał ciepło w łapki.
Ostatnio edytowano Sob kwi 21, 2012 19:25 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 14:10 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

Obrazek Obrazek

Tutaj jest Uszatek kot bardzo miziasty :1luvu: (tak go nazwałam z powodu tego uszka) ale uszko ma się dobrze, wet mówił, że nic się nie dzieje :) Myślę, że uszko ma takie z powodu walki z innym kotem

Obrazek Obrazek

Uszatek, z tyłu czarny Smyk, Siwa i biało-czarna :)

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 14:18 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

Obrazek
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Sob kwi 21, 2012 19:25 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 14:30 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

Obrazek
Wielce obrażona na mnie :roll:

Obrazek Obrazek
Piękna kotka i Oczko

Obrazek Obrazek
Oczko dała mi się wyjątkowo dzisiaj pogłaskać :1luvu: przekupiłam ją ciepłym mlekiem :mrgreen:

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 14:35 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

Obrazek
Smyk i biało-czarna

Obrazek
Idziemy na jedzenie :ryk: Siwa i zawijany ogonek

Obrazek Obrazek

Smykuś i Siwa i znów Smyk :)

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 14:47 Re: Czyżby to koniec....sterylki prawie THE END :)

Obrazek
Przemywam mu oczy kroplami dwa razy dziennie od tyg, zero poprawy, ale też pogorszenia nie ma. Co przyjdzie do mnie to ma tak samo. Widzicie jak mu na oczko od góry nachodzi powieka od środka :(
Co zrobić, żeby to zniknęło

Obrazek Obrazek
Kochany ten kotek taki miziasty :1luvu:

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 14:49 Re: Czyżby to koniec..sterylki prawie THE END.Nowe zdjęcia str16

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Coś mi chłopak dzisiaj wystraszony i smutny :(

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 14:54 Re: Czyżby to koniec..sterylki prawie THE END.Nowe zdjęcia str16

No i oczywiście jak cała 15stka przyszła padły baterie :( na zdjęcia załapało się 9ęć futrzaków :)

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 15:04 Re: Czyżby to koniec..sterylki prawie THE END.Nowe zdjęcia str16

Jakie bandziory :))) :1luvu: Pewnie Cie kochaja i zarazem nienawidzą za te sterylki hahaha
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Czw lis 25, 2010 15:09 Re: Czyżby to koniec..sterylki prawie THE END.Nowe zdjęcia str16

ale świetne,CatAngel jesteś :1luvu:
gdzie Ty te kicie trzymasz?czytałam kiedyś ale przez tego Promysia to już mi się wszystko nw głowie zajączkuje..
wszystkie już mają budki na zimę?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 25, 2010 15:21 Re: Czyżby to koniec..sterylki prawie THE END.Nowe zdjęcia str16

Wszystkie mają budki :1luvu: na każde 3 koty przypada jedna budka :) i są dwie jeszcze jakby któryś zechciał sam spać 8) razem 7budek 8).

Spółdzielnia oddała mi do dyspozycji takie fajne miejsce z zadaszeniem (wcześniej tam piach trzymali) (no bo żeby nie było, że oni nic nie robią :roll: cffaniaki, (a potem wszystkie zasługi sobie przypiszą) tak jak z tymi sterylkami 8)

Tam mam budki ustawione jedna obok drugiej (jak mi się baterie naładują cyknę fotki i wam pokaże jak ogrodziłam to przed psami i dziećmi, znaczy sie nie ja, ale ja też brałam w tym czynny udział, nocą :twisted: ), jedzenie też tam mają czyli wszystko na miejscu :ok: Nikt się nie czepia :) a ino by spróbował :x

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 15:34 Re: Czyżby to koniec..sterylki prawie THE END.Nowe zdjęcia str16

Małgosiu, jaki kawał dobrej roboty 8O :ok:
Wielkie brawa :1luvu:

Stadko prezentuje się naprawdę dobrze :D
Mają dobrą opiekę pod Twoimi skrzydłami, Koci Aniele :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

[poprzednia][następna]