Poznajesz kto to ? To Twoja mała córeczka...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bardzo dziękuję. na pewno wszystko się przyda.Avian pisze:Famidynę włożyłam do paczuszki![]()
I troche alusalu, ipakitiny i rubenalu.
Wiem, dlatego dokarmiam ją strzykawką.Avian pisze:Przy karmieniu kota nerkowym jedzeniem bardzo ważne jest aby zjadał zalecaną dzienną dawkę - jeśli koteczka waży 3 kg to np te małe puszki kattovitu powinna zjeść przynajmniej jedną dziennie. Trovet przynajmniej pół puszki. Może być w małych porcyjkach, byle zjadała ile trzeba!
Widzę, że łapanie siuśków się powiodło.Beata pisze:lapanie siooo przelozone na jutro rano, zle sie jeszcze dzisiaj czulam... wiec jutro zostawie w lecznicy
tym razem na pewno, bo koty juz marudza, ze malo zwirku w kuwecie(malo zwirku i dosypanie calej nowej piaskownicy rano to najpewniejszy sposob lapania kocich siuskow, jaki znam
)
jak tam u Was?
Chyba już doszlo, bo znalazłam awizo w skrzynce, tylko poczta była już zamknięta.Avian pisze:Famidynę włożyłam do paczuszki![]()
I troche alusalu, ipakitiny i rubenalu.
Przy karmieniu kota nerkowym jedzeniem bardzo ważne jest aby zjadał zalecaną dzienną dawkę - jeśli koteczka waży 3 kg to np te małe puszki kattovitu powinna zjeść przynajmniej jedną dziennie. Trovet przynajmniej pół puszki. Może być w małych porcyjkach, byle zjadała ile trzeba!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości