BOZENAZWISNIEWA pisze:Maluszki maja jechac do domków-jesli jest domek niezakocony, zakochany , nie ma sprawy...jak na razie tylko ta opcja jest brana pod uwage,bo nikt sie po kociaki nie zgłosił i nie zadeklarował tymczasu oprócz IKi,do której jada tez 2 moje maluchy na czas szczepienia moich "znajdek"
Jesli chodzi o adopcje, to uwierz Lisabeth, ze jestem na bierzaco, bo matka zastepcza jestem obecnie dla 4 dzieci i matką adopcyjna Beniaminka

Mam bardzo trudne dzieci,ale jak na razie tylko groze palcem jednemu podopiecznemu, który sajgon robi od 7 lat, wszystkich okradał, za długo by pisac i niepotrzebnie.Skoro własni rodzice sie ich wyrzekli nie dziw sie ze rodziny adopcyjne nie daja rady.Niestety póki ludzie mysla,ze to sa dizeci z programu' Kochaj mnie' to tak bedzie.Niestety ja wziełam dzieci starsze...które takie rzeczy wyprawiaja, ze nie kazdy jest w stanie to wogóle znieśc, rozpadaja sie rodziny...to trudna kwestia...a rodzina jest najwazniejsza...uWAZAM,ZE MAM POWOŁANIE DO TEGO CO ROBIE OD 12 LAT...i dlatego umiem postepowac z dziecmi...a i wiedza zwierzakom sie przydaje
Kiedy brałam latem tymczaski wsadzono mi na tydzień agresywna kotke-niby dom w okolicay na na czekał.To co ona tu wyprawiała to szkoda mówic, była zagrozeniem dla maluszków, atakowała nawet moje dzieci, gryzac do krwi
Jak sie domyslic mozna osoba do której jechała nie zgłosiła sie po nia

i kotka została.Wyadoptowałam ja jako jedynaczke, bo pieknosc z niej nieprzecietnej urody...
Po 2 dniach odebrałam ja z hukiem...no i została u nas...Wariowała jeszcze,ale nie gryzła...Umarła u nas po 4 miesiacach leczenia i pobytu -na raka+stresik nagle , na rekach, szybko...Dla niej to było wybawienie,niestety.Była zwrotka jako jedynaczka i w schronie bardzo, bardzo cierpiała, a kolejne domu nie dawały rady i zwracały.U nas kochała tylko mnie...ciesze sie ,ze odeszła w domku, w cieple, tyle mogłam zrobic.

Wierze,ze maluchy beda miały u mnie dobrze....mam troskliwe stadko, dzieciaki kochajace koty...moge liczyc na ich pomoc

Wierze,ze bedzie dobrze,ale 'podziele"sie z kazdym kto da kociakom z 3 filmiku DS i tylko w dwupaku

Miłego dnia bez odbijania piłeczek