RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 19:39 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

A tu można Rudiego wrzucić, bo ja zielona jeszcze jestem :

viewtopic.php?f=13&t=148577

żeby na pewno same dobre domki mu wyszukiwać.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt gru 14, 2012 20:42 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Jasne, że tak.Domki na forum też się czasem znajduje.Trzeba próbować wszystkiego.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 14, 2012 21:31 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dorcia44 pisze:Wątek się rozrasta ,ale tak naprawdę dalej nie mam co z Rudzikiem zrobić ..potrzeba kawałek miejsca nic więcej.
Nie da rady trzymać go tygodniami w klatce i nie tylko o finanse tu chodzi lecz także o kota :!:
Bardzo się cieszę że będą finanse na parę kolejnych dni ale co dalej ?
Ja dziś prawie cały dzień byłam bez netu ,teraz nie mogę dodzwonić się do lecznicy na Strzeleckiego żeby dowiedzieć się o jego stan i ew. kastrację.
Czy mógł by ktoś pomóc i zrobić ogłoszenia na Tablicy ,Gumtree?
Ja już muszę gnać z kociakiem do weta.

dorcia ja zamawiam pakiet ogłoszen u Cat Angel na okolo 130 stronach ....tylko jusze sie ogarnac pozniej do niej powysyłam dane ale z tego co wiem nie pracuuje w weekendy :(..moze zrobi wyjatek:)
agula76

Post » Pt gru 14, 2012 21:35 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Byłam pewna, że napisałam post, ale go nie ma :oops: Na jakimś innym wątku ? Już zmęczone jestem
Myślę, że do ogłoszeń przydałoby się :
1.Imię.Proponuję Gaston, Erwin,Jurand,Dorian,Rufin, coś jeszcze?
2.Wiek
3.Co zrobiono poza testami
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 14, 2012 21:38 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

ewar pisze:Byłam pewna, że napisałam post, ale go nie ma :oops: Na jakimś innym wątku ? Już zmęczone jestem
Myślę, że do ogłoszeń przydałoby się :
1.Imię.Proponuję Gaston, Erwin,Jurand,Dorian,Rufin, coś jeszcze?
2.Wiek
3.Co zrobiono poza testami

i opis chwytajacy za serce...ze ktos go wyrzucił, ze sie tułał:(...ze 2 miechy był na mrozie itp...:(
agula76

Post » Pt gru 14, 2012 21:46 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dodałem rudaska do wątku czerwieniami malowane viewtopic.php?f=13&t=89268&p=9464922#p9464922
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pt gru 14, 2012 21:49 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Agneska pisze:
Monika_Krk pisze:Agneska rozumiem, że jesteś chętna ???
jo.anna pisała że nie może bo dokocona, vivien też po kokardki, ja dopiero co przygarnęłam kota na drugiego a mój rezydent kiepsko to znosi bo jest dużym wrażliwcem.
Chyba jasne , że DT szukamy gdzie indziej ?
Rozumiem , że Ty byś mogła go zabrać ? :roll: :roll: :roll:

Zrzucamy się na niego, bo to możemy zrobić, każdy oferuje pomoc jaką może.

Nie napisze nic niegrzecznego, powstrzymam sie... Zacytuje jednego z "forumowych klasykow": zanim zaproponujesz mi kolejnego tymczasa upewnij sie, czy nie mam ich wiecej od Ciebie. Latwo odnalezc moj watek i sprawdzic co sie dzieje u mnie. Wiec zdecydowanie bylo to co najmniej nieeleganckie zachowanie z Twojej strony, Monika_Krk.

Kazdy oferuje to, co mu najlatwiej zaoferowac. :(

Agneska - z tym sie akurat nie zgodze . BO np ja ..mam tylko dwa koty i teoretycznie mogłabym wziasc jeszce z 10 ...ale tylko teoretycznie ...bo mam np męża anty zwierzaka toatlnego , dla kótrego problemem sa nawet moje 2 koty i to ze siedze na miau.pl albo jade i pomagam bezdomniaczkom...wzięłabym juz niejednego kociaka ale to wiazałoby sie u mnie tylko chyba z rozwodem....nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka... bo Dora jechala po niego w nocy, bo dziewczyny siedza i cos próbuja robic , ogloszenia, nagłosnianie...bo sie organizujemy i zbieramy kase...pytacie po co???
ja wiem po co ...wiem ile kosztuje wizyta u weta , los tego kota jest niepewny, nie wiadomo czy nie bedzie mu tzreba zapewnic szpitalika:(....dalszego leczenia , nie wiemy na jakie DT trafimy...moze nie bedzie kasy nawet na jedzenie dla niego:(...a zaznaczam on jest nieczyj NIE NASZ ...nie ma włascieciela który zapewni mu wszystko:(dlatego organizujemy kase...poki co sa to deklaracje zeby nikt nikomu nie zarzucił ze sobie cos zgarnał do kieszeni:(:(

a jo.anna moge za nia powiedziec jest dokocona ..tak własnie jedzie do niej ze slaska bieda wyrzucona na ulice , własnie ja wsadziałam w pociag ..odebrałam ze schronu ...
kazdy poomaga ile moze...czy to domem ..czy kasa...czy ogloszeniami....
agula76

Post » Pt gru 14, 2012 22:40 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Rudzik jest już wykastrowany ,wetki nie mogą się go nachwalić.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt gru 14, 2012 22:44 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dorcia44 pisze:Rudzik jest już wykastrowany ,wetki nie mogą się go nachwalić.

Dorcia co mam napisac w ogloszeniach ??? potrzebuje wiek , imie, krótki opis, nr telefonu Twoj podam ...mam....

a jak sie czuje Rudasek...
agula76

Post » Pt gru 14, 2012 22:53 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

kocio czuje się bardzo dobrze.
Wiek 1-2 lata :roll: to bardzo młody kot.imię Rudzik.charakter super (rozwiń :wink: ) telefon mój.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 14, 2012 22:55 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dorcia44 pisze:kocio czuje się bardzo dobrze.
Wiek 1-2 lata :roll: to bardzo młody kot.imię Rudzik.charakter super (rozwiń :wink: ) telefon mój.

oki...jutro rusza ogłoszenia ...
agula76

Post » Pt gru 14, 2012 22:57 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

jeszcze raz bardzo wam wszystkim dziękuję za pilotowanie Rudzika :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 14, 2012 23:03 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dorcia44 pisze:jeszcze raz bardzo wam wszystkim dziękuję za pilotowanie Rudzika :ok:

a my Tobie ze go stamtad zgarnęłas....i poki co jest bezpieczny....
agula76

Post » Pt gru 14, 2012 23:03 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

jak pisałam, wrzućcie mi na PW tekst, zdjęcia i resztę do ogłoszeń. Zrobię ile zdołam jak oporządzę kociopartyzantów z Pomorskiego zrzutu.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt gru 14, 2012 23:11 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

meksykanka pisze:jak pisałam, wrzućcie mi na PW tekst, zdjęcia i resztę do ogłoszeń. Zrobię ile zdołam jak oporządzę kociopartyzantów z Pomorskiego zrzutu.

oki meksykanka :1luvu: ...zrób ile dasz rade ...Cat ANgel zrobi tez na ponad 100 stronkach :1luvu:
agula76

[poprzednia][następna]