Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Wątek się rozrasta ,ale tak naprawdę dalej nie mam co z Rudzikiem zrobić ..potrzeba kawałek miejsca nic więcej.
Nie da rady trzymać go tygodniami w klatce i nie tylko o finanse tu chodzi lecz także o kota![]()
Bardzo się cieszę że będą finanse na parę kolejnych dni ale co dalej ?
Ja dziś prawie cały dzień byłam bez netu ,teraz nie mogę dodzwonić się do lecznicy na Strzeleckiego żeby dowiedzieć się o jego stan i ew. kastrację.
Czy mógł by ktoś pomóc i zrobić ogłoszenia na Tablicy ,Gumtree?
Ja już muszę gnać z kociakiem do weta.
ewar pisze:Byłam pewna, że napisałam post, ale go nie maNa jakimś innym wątku ? Już zmęczone jestem
Myślę, że do ogłoszeń przydałoby się :
1.Imię.Proponuję Gaston, Erwin,Jurand,Dorian,Rufin, coś jeszcze?
2.Wiek
3.Co zrobiono poza testami
Agneska pisze:Monika_Krk pisze:Agneska rozumiem, że jesteś chętna ???
jo.anna pisała że nie może bo dokocona, vivien też po kokardki, ja dopiero co przygarnęłam kota na drugiego a mój rezydent kiepsko to znosi bo jest dużym wrażliwcem.
Chyba jasne , że DT szukamy gdzie indziej ?
Rozumiem , że Ty byś mogła go zabrać ?![]()
![]()
![]()
Zrzucamy się na niego, bo to możemy zrobić, każdy oferuje pomoc jaką może.
Nie napisze nic niegrzecznego, powstrzymam sie... Zacytuje jednego z "forumowych klasykow": zanim zaproponujesz mi kolejnego tymczasa upewnij sie, czy nie mam ich wiecej od Ciebie. Latwo odnalezc moj watek i sprawdzic co sie dzieje u mnie. Wiec zdecydowanie bylo to co najmniej nieeleganckie zachowanie z Twojej strony, Monika_Krk.
Kazdy oferuje to, co mu najlatwiej zaoferowac.
dorcia44 pisze:Rudzik jest już wykastrowany ,wetki nie mogą się go nachwalić.
dorcia44 pisze:kocio czuje się bardzo dobrze.
Wiek 1-2 latato bardzo młody kot.imię Rudzik.charakter super (rozwiń
) telefon mój.
dorcia44 pisze:jeszcze raz bardzo wam wszystkim dziękuję za pilotowanie Rudzika
meksykanka pisze:jak pisałam, wrzućcie mi na PW tekst, zdjęcia i resztę do ogłoszeń. Zrobię ile zdołam jak oporządzę kociopartyzantów z Pomorskiego zrzutu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: JamesEmbet, Mitziflug i 46 gości