namieszalo sie ostatnio dlatego tez nie pisalam............zmieniam tytul watku...moze pozniej wroce do satrego.......
nowa sprawa nowe priorytety
Dzis przyszła do mnie kobieta ...starsza Pani ......emerytka....Pani dokarmia koty w okolicach rynku....wysterylizowała i wykastrowała wiekszosc ze swoich pieniedzy....sprawą kotow zajmuje się już 20lat.....na tą chwile Pani ma w domu 16 czy 17 kotów....

oczywiście wszystkie wykastrowane .wysterilizowane....koty zdrowe.....orpocz nich Pani dokarmia jeszcze koty w piwnicy...wydatkow co niemiara....a pieniązkow......jak sie sami domyslacie....prawie cała emerytura idzie na te koty.....dostałam foty wiec zeskanuje je jak bede w domu i wrzuca....bede tez grzebać w mieszkaniuu kolejny raz moze cos znajde na bazarek......bede zbierac dla tej Pani na karme sucha i mokra.....jesli ktos chciałby wesprzec akcje pomocy tej kobiecie to prosze o kontakt.....nie koniecznie chodzi o gotowke dziewczyny moze macie w nadmiarze troche karmy czy jakas puche???wszystko bedzie rozliczone i uwietrznione fotami.....tyle co ja moge zrobic...pomyslu nie mam....

:(:( licze na pomoc.... a i dzis zrobie tez ten bazarek....
PS jesli ktos chcialby wspomoc finansowa to zapraszam....