Trufla-felv(+/-)-piękna, szczęśliwa... ds u motodramy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 23, 2010 0:16 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Motodrama pisze:Przepraszam, że nie kwestuję. Ile w końcu kosztuje ten test? Jeśli komuś przeszkadza, że Trufelka jest Felv(+), to na ... taki opiekun. Oddam mu moją Kelę (taki żart) - zobaczy co to znaczy mieć kota.

motodrama, cała wizyta (test, krew z profilami oraz wizyta) to własnie koszt około 150zł. Nie denerwuj się na ludzi, choć i tak Cie podziwiam za cierpliwość i opiekę nad Truflą.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 23, 2010 0:18 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

lesna pisze:. do jutra powinny dojść moje .. | [/size]
Pozdrawiam Serdecznie >^^<

lesna, zapytam wprost - czy z Twoją wpłatą będzie już 150zł? Pytam, bo wplacałaś na poczcie więc Aga_Ratuszek nie będzie miała Twego wpływu i jeśli faktycznie suma będzie cała to Aga prześle motodramie kasę zebraną na jej konto. Możesz odpisać tu lub na pw, jak wolisz.

Dzieki. I calusy dla K. -jak on się ma? :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lut 23, 2010 6:23 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

:wink:

Marzenia11

Post » Wto lut 23, 2010 7:26 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Marzenia11 pisze:
Motodrama pisze:Przepraszam, że nie kwestuję. Ile w końcu kosztuje ten test? Jeśli komuś przeszkadza, że Trufelka jest Felv(+), to na ... taki opiekun. Oddam mu moją Kelę (taki żart) - zobaczy co to znaczy mieć kota.

motodrama, cała wizyta (test, krew z profilami oraz wizyta) to własnie koszt około 150zł. Nie denerwuj się na ludzi ...

Będą zrobione testy jakie sobie forum zażyczy. Wiele było tutaj przykładów, że zwierzę chowane od maleńkości, hołubione zapadało na skomplikowaną chorobę, a z kolei powypadkowe czy zaniedbane mają się świetnie.
Marzenia11 pisze:Aga prześle motodramie kasę zebraną na jej konto.

Na konto lecznicy z dokładnym opisem, na jaki cel.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Wto lut 23, 2010 16:49 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

[quote="Motodrama
Będą zrobione testy jakie sobie forum zażyczy. [/quote]
Na konto lecznicy z dokładnym opisem, na jaki cel.[/quote]

Motodrama, więcej luzu i zaufania do osob chcacych pomoc.. :wink: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto lut 23, 2010 18:39 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Marzenia wpłaciłam 100 zł stad wiem, ze jeszcze nie doszło, gdybym wpłacała całość powiadomiłabym Was o tym, że nie potrzeba zbiórki..
Za Trufelkę :ok:
lesna

Post » Wto lut 23, 2010 20:19 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Drogie forum - nie ingerując w Wasze decyzje nt finansów chciałam tylko nadmienić, że Trufelka nie potrzebuje teraz nic poza serduchem (moja Kela, która może dysponowac moim do woli daje się miziać tylko na swoich zasadach, Trufla z tego korzysta ). Jest taka śmieszna - kiedy się po coś schylam wskakuje mi na plecy (nie wiem, ale wydaje mi się że się tam po prostu od razu rozkłada), ponieważ nie chcę jej obcinać pazurów żeby uniknąć skaleczeń to plecy mam :roll:, bo niełatwo daje się zgonić.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Śro lut 24, 2010 0:00 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Motodrama
Ja mojemu obcinam, ale wyłącznie gdy mocno śpi :mrgreen: Coś tam mruknie na niezadowolenie, ale wstawać mu się nie che :lol:

Trochę mi głupio.. przepraszam za zamieszanie.. nie wiedziałam ze może iść dłużej niż 2 dni .. mam nadzieje ze wkrótce się wyjaśni..
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Śro lut 24, 2010 0:26 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Motodrama daj znać, jak pieniadze od lesna dojdą. Dostaniesz resztę i będzie można iść na Białobrzeską. Daj znać, czy potrzebujesz pomocy w transporcie i/lub towarzystwa w lecznicy :mrgreen: (zazwyczaj są długie kolejki i może wolisz je przetrwać z kimś). Nie bedziemy części pieniędzy wplacać na konto lecznicy ani robić innego zamieszania - ufam Tobie i wiem, ze je spozytkujesz jak należy a nadwyżkę tez wydasz na Trufelkę :wink:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lut 24, 2010 2:18 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Sprostowanie: ja wpłacałam na konto Agi .. podane w wątku ..
lesna

Post » Śro lut 24, 2010 8:21 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Hello, mamy pełną kwotę :!: :ok: :1luvu: :ryk: A nawet więcej :1luvu: Zrobię przelew dziś przelew na konto lecznicy na Białobrzeskiej. :P

Marzenia11 przesyłam Ci na pw rozliczenie, wklej proszę do pierwszego wątku :D :oops:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro lut 24, 2010 9:42 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? potrzeba jeszcze 70,zł

Aga Ratuszek pisze: Zrobię przelew dziś przelew na konto lecznicy na Białobrzeskiej. :P

Aga, dowiadywałas się ze tak można? Probowałam się wczoraj do nich dodzwonić, ale było zajęte. I prześlesz całość czy tylko 150zł a resztę motodramie?

Marzenia11

Post » Śro lut 24, 2010 9:46 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? dziękujemy za pieniądze

No chyba 150 zł na badanie, a resztę Motodramie. Wysłałam Ci maila na skrzynkę na wp.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro lut 24, 2010 12:12 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? dziękujemy za pieniądze

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro lut 24, 2010 13:44 Re: Trufla-felv(+)-gdzie jest jej dom??? dziękujemy za pieniądze

:wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]