Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 8:07 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

Myślę, że raczej zastosowały lobbing by uzyskać jedynie słuszną dla siebie Twoją postawę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw paź 22, 2009 8:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

Grupa nacisku ... jakby nie było, mają przewagę liczebną :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw paź 22, 2009 10:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

i nikt biednych kicików nie pożałuje :crying: :placz:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw paź 22, 2009 10:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

A dlaczego żałować?
Że po grzbiecie Alix na ulubione miejscówki wchodzą :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw paź 22, 2009 10:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

AYO pisze:A dlaczego żałować?
Że po grzbiecie Alix na ulubione miejscówki wchodzą :lol:

Święte słowa, Siostro AYO, może by tak ktoś moich pleców pożałował?? :mrgreen:

alix76

Post » Czw paź 22, 2009 11:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

zamiast wsadzić biednego sierściuszka na lodówkę, podstawiasz Alix grzbiecik, żeby sie musiały wyżej wspinać, a gdzie litość....a jak wskakując po grzbiecie coś sobie w łapcię zrobi ?

Basica

Post » Czw paź 22, 2009 11:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

Jasne, niedobra Pańcia, dzisiaj kupuję aksamitną poduszkę do wsadzania kiciów na lodówkę :twisted:

alix76

Post » Czw paź 22, 2009 11:11 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

No to witam w klubie :twisted:
Ja układam księciuniu ręczniki kąpielowe na sedesie, żeby nie było twardo w doopkę jak towarzyszy mi w kąpieli :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw paź 22, 2009 11:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

to już lepiej brzmi Siostry :mrgreen:

Basica

Post » Czw paź 22, 2009 11:59 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

AYO pisze:No to witam w klubie :twisted:
Ja układam księciuniu ręczniki kąpielowe na sedesie, żeby nie było twardo w doopkę jak towarzyszy mi w kąpieli :mrgreen:

Moje sobie same ściągają :twisted: - dobry mają kotecki gust, bo ręczniki gatunkowo dobre i przepisowo czarne! W sam raz dla czarnych kotków ...

alix76

Post » Pt paź 23, 2009 9:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

Witamy wszystkie Cioteczki i Ich footerka!
Jak już napisałam w innym wątku, dziś spodziewamy się kolejnego gościa, a ściśle biorąc gościówy - przyjeżdża na tymczas czarna Malinka z mojego podpisu! Uznaliśmy z CDT, że skoro akcja "Tytus" się udała bez większych szkód, można pomóc następnemu kotu.
Wspaniałe dziewczyny, Xandra i i Aleba uratowały kicię latem. Ze względu na uczulenie Syna Xandry, kicia nie może dalej mieszkać u Niej. Myślę, że Malina dogada się z moimi CDT i poczeka na swój jedyny i cudowny DS u mnie.
Poprosimy o kciuki za bestresowy przebieg całego przedsięwzięcia i, oczywiście, za DS dla Maliny!

alix76

Post » Pt paź 23, 2009 10:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

8O

Widzę, że kocioza u Siostry postępuje w tępie zastraszającym :mrgreen:
:ok: :ok:
:ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt paź 23, 2009 10:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, o dwóch takich, co zrobią wszystko

Ja tam nie lubię półśrodków :wink: . A poważnie, to wciąż uważam, że mój apartament jest w sam raz na 1 osobę i 2 koty ... ale powiedzmy, ze ten trzeci kot też się zmieści :roll: , a mogę w ten sposób pomóc kotu i wspaniałym ludziom za jednym zamachem :mrgreen: .

alix76

Post » Pt paź 23, 2009 21:01 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

To ja sobie zaznaczę 8)
I czekam na same dobre wieści.

Aha, Alix - raz jeszcze dziękuję. Bardzo, bardzo :D
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt paź 23, 2009 21:04 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Malinka przyjechała dziś wieczorem, Xandra zostawiała ją ze łzami w oczach.
Kicia jest śliczna. Teraz jest mocno zestresowana :( - chyba sytuacja odwróciła się, w stosunku do tego, co się działo po przyjeździe Tytusa. CDT są zainteresowane nią, nieco się stroszą i prychają, ale zachowują się normalnie. Nie ukrywam, że cieszy mnie, że Bandido nie reaguje tak stresowo.
Kicia siedzi pod kuchenką i pomiaukuje. Zjadła trochę Trovetu, więc chyba nie jest tak źle. Miauczy gardłowo, kiedy CDT podchodzą i kąpiąc się słyszałam odgłosy niezbyt przyjaznej dyskusji :? . Zamknęłam ją w kuchni na noc, żeby troszkę się ośmieliła. Ma kuwetkę, jedzenie suche i mokre oraz wodę, mam nadzieję, że uspokoi się na tyle, żeby z tego wszystkiego skorzystać. Xandra dała mi trochę Feliwaya, co na pewno pomoże w adaptacji.
Poza tym, bardzo się cieszę, Xandro, że mogłam poznać Ciebie i Twojego TŻ-ta :mrgreen: .

alix76

[poprzednia][następna]