WRO KOCIE PODZIEMIE cz IV.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 10, 2012 10:59 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

turkawka pisze:To ostatnie ogłoszenie, to albo się pojawia od dawna, albo ten kot im ciągle ginie, bo to zdjęcie przewijało się już parę razy.

i jedno i drugie, ogłoszenie pojawia się od dawna ale to też kolejny kot który zginął tej osobie,kot jest wychodzący :?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon wrz 10, 2012 11:21 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

Dziewczyny już mi spłynęła cała kasa z bazarków. Od ostatniego przelewu 122 zł. 50 zł przelałam sroczce na maleńtasy, więc dla Wro zostaje 72 zł.

Zapytam jeszcze koleżankę czy już zrobiła Wam przelew za te kotki, które sprzedała jej mama i dam znać jak odpisze ;)

Póki co to (przed) ostatnia kasa jaka pójdzie ode mnie na Wasze konto, bo na razie już nie będę szyć. Jestem wkurzona, bo nie sprzedały się poduchy dla kotów nawet za 20 zł :( Dałam je cioci do sklepu zoologicznego, może tam je sprzeda. Czekam jeszcze na 1 przelew, który będzie chyba robiony na raty, i to będzie 40 zł za 2 kotki szyte na zamówienie, także jak mi to wpłynie, to jeszcze do Was trafi.

Jak w ogóle stan wrokociego konta? Jakieś długi? Czy jest troszkę pieniędzy na zapas?

edit: przelew od koleżanki poszedł przed chwilą, od Natalia B. ;) Czyli w sumie udało się zarobić 428 zł + 40 na które jeszcze czekam + to co zarobiłyście w sobotę :)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pon wrz 10, 2012 12:18 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

Kochana, to ja wystawię na allegro te poduchy, tylko podeślij mi na PW link do tego bazarku proszę :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon wrz 10, 2012 19:06 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

Miciuś - imię baaardzo robocze - już u mnie.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon wrz 10, 2012 19:24 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

dagmara-olga pisze:Miciuś - imię baaardzo robocze - już u mnie.

Szczegóły :]
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon wrz 10, 2012 19:28 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

podstępna Natalia X. :twisted: namówiła mnie na zdiagnozowanie bycie TDT dla Miciusia - kotka po złamaniu. W sumie - kotka niewiadomej.
Dziś go porwałam ok 15 i już wiem o nim sporo. Będzie miał wątek.
Na razie - FIV / FelV ujemny, krew - nieźle, dziś wykastrowany, RTG - pokazuje, że się zrasta miednica. Problem - wypróżnienia - kupa jest praktycznie aż po gardło :? i podobno nie chodzi jak trzeba. Ja nie wiem, bo nie miałam okazji zobaczyć. Ale zaniki mięśni są duże.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 10, 2012 19:31 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

dagmara-olga pisze:podstępna Natalia X. :twisted: namówiła mnie na zdiagnozowanie bycie TDT dla Miciusia - kotka po złamaniu. W sumie - kotka niewiadomej.
Dziś go porwałam ok 15 i już wiem o nim sporo. Będzie miał wątek.
Na razie - FIV / FelV ujemny, krew - nieźle, dziś wykastrowany, RTG - pokazuje, że się zrasta miednica. Problem - wypróżnienia - kupa jest praktycznie aż po gardło :? i podobno nie chodzi jak trzeba. Ja nie wiem, bo nie miałam okazji zobaczyć. Ale zaniki mięśni są duże.

Natalia tylko trzymała słuchawkę, jej nie ścigaj :twisted: , ja jestem mózgiem tej operacji :twisted:

Ale oddam Ci kawałek serca za to :1luvu: :1luvu: :1luvu: ten kot spędzał mi sen z powiek a ja nie mogłam pomóc , z tego co czytam - dobrze że pomoc nadeszła :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Pon wrz 10, 2012 19:56 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

kotek potrzebuje pomocy finansowej, czy ktoś mógłby wesprzeć jakimś bazarkiem? :oops: faktura za dzisiejszą wizytę opiewa na 150zł :(

jessi74

Post » Pon wrz 10, 2012 20:47 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

szukam transportu do Warszawy - dla dużego kartonowego pudła :)

jessi74

Post » Wto wrz 11, 2012 9:12 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

Wielkie dzieki Daga za pomoc dla kocurka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A tu wiecej Miciusia :kotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Wto wrz 11, 2012 9:34 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

jessi74 pisze:kotek potrzebuje pomocy finansowej, czy ktoś mógłby wesprzeć jakimś bazarkiem? :oops: faktura za dzisiejszą wizytę opiewa na 150zł :(

Czy ktos móglby wspomóc leczenie Miciusia :oops: Kotek duzo się nacierpiał. Wypatrzył go p. Robert (dziadziuś z Alzhaimerem karmi wszystkie koty w okolicy Traugutta i wokół oraz na działakch wspaniały czlowiek mimo ze sam ledwo chodzi :kotek: )

Miciuś został potracony przez samochód (miał połamana miednicę) doczołgał się do piwnicy i zaklinował w najciemniejszy kat między rurami. Pożyczylismy klatke łapke p. Robertowi i 3 dni mu zajeło aby Miciuś na tyle zgłodniał i wszedł do klatki :cry: .

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Wto wrz 11, 2012 9:45 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 11, 2012 10:40 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

michalinadzordz pisze:Dziewczyny już mi spłynęła cała kasa z bazarków. Od ostatniego przelewu 122 zł. 50 zł przelałam sroczce na maleńtasy, więc dla Wro zostaje 72 zł.

Zapytam jeszcze koleżankę czy już zrobiła Wam przelew za te kotki, które sprzedała jej mama i dam znać jak odpisze ;)

Póki co to (przed) ostatnia kasa jaka pójdzie ode mnie na Wasze konto, bo na razie już nie będę szyć. Jestem wkurzona, bo nie sprzedały się poduchy dla kotów nawet za 20 zł :( Dałam je cioci do sklepu zoologicznego, może tam je sprzeda. Czekam jeszcze na 1 przelew, który będzie chyba robiony na raty, i to będzie 40 zł za 2 kotki szyte na zamówienie, także jak mi to wpłynie, to jeszcze do Was trafi.

Jak w ogóle stan wrokociego konta? Jakieś długi? Czy jest troszkę pieniędzy na zapas?

edit: przelew od koleżanki poszedł przed chwilą, od Natalia B. ;) Czyli w sumie udało się zarobić 428 zł + 40 na które jeszcze czekam + to co zarobiłyście w sobotę :)

przelew od Ciebie i od Twojej znajomej dotarł , ślicznie dziękujemy , będzie na fakturę za leczenie Miciusia :1luvu:

jessi74

Post » Wto wrz 11, 2012 11:00 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

jessi74 pisze:
michalinadzordz pisze:Dziewczyny już mi spłynęła cała kasa z bazarków. Od ostatniego przelewu 122 zł. 50 zł przelałam sroczce na maleńtasy, więc dla Wro zostaje 72 zł.

przelew od Ciebie i od Twojej znajomej dotarł , ślicznie dziękujemy , będzie na fakturę za leczenie Miciusia :1luvu:

Czyli kasa doszła w najodpowiedniejszym momencie ;)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Wto wrz 11, 2012 20:59 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

viewtopic.php?f=20&t=146024
bazarek dla Miciusia Maciusia zza pralki od milena88 :-)
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]