Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:śliczna naprawdę jest i wcale nie wyglada na kruszynkę, mój niespełna półroczny Gucio waży 4 kg![]()
Zdjęcie z jęzorkiem - rewelacyjne, ja mam podobne ujęcie, ale dużo gorsze technicznie
Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:.To zdjęcie to przypadekakurat ziewneła sobie,oblizując się.
izka53 pisze:vailet pisze:.To zdjęcie to przypadekakurat ziewneła sobie,oblizując się.
Takie zdjęcia to zawsze przypadek, ale Twoje jest świetne![]()
Jeszcze jak się robi telefonem,to z reguły przypadek. Dziś Gucio bawił się z TŻtem na krześle - chciałam fotnąć i z reguły wychodziło puste krzesło, albo ręka TŻta![]()
, bo kota już nie było, jak aparat w telefonie zatrybił. Za to mam stare zdjęcie Misi ziewającej, też przypadek i się pochwalę
Gosiara pisze:Jejku ale Ona piękna i wydoroślałaMicia po chorobie przytyła pól kila tylko lub aż tylko...
vailet pisze:Gosiara pisze:Jejku ale Ona piękna i wydoroślałaMicia po chorobie przytyła pól kila tylko lub aż tylko...
Wydoroślała bo tak poważnie wyglądatylko że ona nic nie tyje,jest ciągle co do grama
a Micia ile waży?
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Gosiara pisze:Jejku ale Ona piękna i wydoroślałaMicia po chorobie przytyła pól kila tylko lub aż tylko...
Wydoroślała bo tak poważnie wyglądatylko że ona nic nie tyje,jest ciągle co do grama
a Micia ile waży?
A po co ma tyć? Kota otyłego chcesz mieć?
p.s. niezła laska jesteś
vailet pisze:najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Gosiara pisze:Jejku ale Ona piękna i wydoroślałaMicia po chorobie przytyła pól kila tylko lub aż tylko...
a Micia ile waży?
p.s. niezła laska jesteś
Nie ma tyć,ale nie chudnąćapropo jaka laska
![]()
chyba kogoś innego widziałaś
Laska to ja byłam 12 lat temu (tzn.tak mi się wydaje).
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Gosiara pisze:Jejku ale Ona piękna i wydoroślałaMicia po chorobie przytyła pól kila tylko lub aż tylko...
a Micia ile waży?
p.s. niezła laska jesteś
Nie ma tyć,ale nie chudnąćapropo jaka laska
![]()
chyba kogoś innego widziałaś
Laska to ja byłam 12 lat temu (tzn.tak mi się wydaje).
Zgadza się dzień urodzenia i imię
Sprawdź FB
Gosiara pisze:Micia waży prawie 3kg.ma 7 miesięcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości