Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tomek_k pisze:Moze ktos z kontem na Facebook moglby zrobic wydarzenie?
violet pisze:jest już oferta DT (Szalony Kot, kilka wpisów wyżej)![]()
czekamy...
Szalony Kot pisze:Dziewczyny,
Wprawdzie z facetem rozmawiałam o trikolorce z wątku podesłanego przez violet, ale tamta koteczka ma już DT - a Carmen nie ma nic. Jestem z Warszawy, mieszkanie duże, kilkoro Dużych, jeśli kotka jest miziasta i towarzyska, to odnajdzie się u nas.
Pomagam w Fundacji JoKot, jestem tam wolontariuszką, także trochę doświadczenia kociego już za sobą mam.
Tu mój wątek, przy czym tytułowa Mamysz przebywa u mojego ojca, ja w tej chwili nie mam żadnych kotów - ale jest tam choćby historia tymczasów: viewtopic.php?f=1&t=145812
Szalony Kot pisze:Przy czym przyznaję, że gdyby wypaliło cokolwiek z tych domków zgłaszających się na FB, to lepiej byłoby, gdyby tam pojechała
Doczytałam, że kicia jest w Piszu, ja jestem w Warszawie, ale w weekend mogę być w Gdańsku, jeśli to w czymkolwiek pomoże (może łatwiej dojechać?).
Szalony Kot pisze:Jeszcze o nas - mamy dwa balkony nie zabezpieczone, ale w tym mieszkaniu mieliśmy już cztery tymczasy i po prostu ich nie wypuszczamy. Plan zabezpieczenia był, póki nie zaszłam w ciążę, bo przez to w przeciągu 2 miesięcy się wyprowadzamy gdzieś indziej, więc nie ma sensu siatkować.
Nie planowałam tymczasów do końca ciąży, ale TŻ zmiękł, więc wykorzystuję to podle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1497 gości