Wituś i Madzia (FeLV+) z Konina, za TM [' ] Już 6 lat :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 21:21 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Anna61 pisze:Dziękuję cioteczki.

Tak bardzo chciałam aby Madziulka była szczęśliwa.....a teraz leży głęboko w ciemnym grobie..... ale nie sama, bo ma koło siebie Gagusię, Miecia, Krawatka, Misia, Lilkę i Myszkę. :cry:

Nie mów tak.Ona była szczęśliwa!!!dałaś jej okruchy szczęścia na które nie miała co liczyć w schronie. Odeszła czując Was obok siebie.A to takie ważne. Mieć przyjaciół w ostatniej minucie. Cieżkie doświadczenie ale ona was wybrała.
Proszę nie mów tak. Była szczęśliwa.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 05, 2011 21:25 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

ASK@ pisze:
Anna61 pisze:Dziękuję cioteczki.

Tak bardzo chciałam aby Madziulka była szczęśliwa.....a teraz leży głęboko w ciemnym grobie..... ale nie sama, bo ma koło siebie Gagusię, Miecia, Krawatka, Misia, Lilkę i Myszkę. :cry:

Nie mów tak.Ona była szczęśliwa!!!dałaś jej okruchy szczęścia na które nie miała co liczyć w schronie. Odeszła czując Was obok siebie.A to takie ważne. Mieć przyjaciół w ostatniej minucie. Cieżkie doświadczenie ale ona was wybrała.
Proszę nie mów tak. Była szczęśliwa.

Dokładnie. Była szczęśliwa. Znalazła bardzo kochający domek, który poświęcił jej wszystko, co można było. Lepiej trafić nie mogła. Odeszła otoczona największą miłością :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 05, 2011 22:20 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Śpij już spokojnie Madziuniu[*] :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon gru 05, 2011 23:41 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Dziękuję.

Cioteczki, wiem, że Madziulka była szczęśliwa, ale zbyt krótko!
Chciałabym Im dać więcej niż mam...chciałabym. :cry:
Madzia była taka radosna jak biegała na smyczy po trawce za motylkami, tak czekałam znowu wiosny i lata aby mogła sobie pohasać gdzieś na łące.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto gru 06, 2011 8:11 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

tak mi przykro, Aniu, bardzo Ci wspolczuje :cry: :cry: nie umiem napisac nic pocieszajacego, ani madrego... czytalam to co pisza dziewczyny i płacze.... serce boli.... :cry: :cry:

Madziu [*] :cry:

moja kiciunia tez odeszla na PNN

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto gru 06, 2011 11:37 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Ania nie myśl że drugi raz nie pobiega po trawce za motylami, pomyśl że miała szansę pobiegać ten jeden sezon, w schronisku nie miałaby możliwości biegać ze swoim Dużym po trawie za motylami. Miała szansę właśnie dzięki Tobie, dzięki Tobie mogła być tak szczęśliwa. Jak wiele kotów nie miało tej szansy?
Gdzieś przeczytałam, że dla kotów nie ma czegoś takiego jak przyszłość czy długość trwania życia, ze nie zdają sobie z tego sprawy, liczy się tu i teraz i to że tu i teraz są szczęśliwe, kochane, że jest pełna micha, że jest ciepły kocyk na parapecie, że jest teraz ręka która pogłaska, że jest trawa i motylki w danej chwili a w innej można łapać płatki śniegu przez szybę.
I trzeba im tego tu i teraz dawać jak najwięcej i każdą minutą razem się cieszyć. Dla tych które jeszcze są i dla tych które dopiero będą.
Wiecie co mówię osobom, które chcą się zacząć zajmować kotami? Żeby się zastanowiły, bo jak zaczną to już z tego nigdy nie wyjdą. I g.. prawda że sobie człowiek powie że nie wyrabia, że ma dosyć, że nie daje psychicznie i fizycznie rady. Po dwóch-trzech dniach łapie się znów na tym że znów siedzi w tym po uszy. To chyba jakiś rodzaj uzależnienia.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 09, 2011 0:04 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Gibutkowa pisze:Ania nie myśl że drugi raz nie pobiega po trawce za motylami, pomyśl że miała szansę pobiegać ten jeden sezon, w schronisku nie miałaby możliwości biegać ze swoim Dużym po trawie za motylami. Miała szansę właśnie dzięki Tobie, dzięki Tobie mogła być tak szczęśliwa. Jak wiele kotów nie miało tej szansy?
Gdzieś przeczytałam, że dla kotów nie ma czegoś takiego jak przyszłość czy długość trwania życia, ze nie zdają sobie z tego sprawy, liczy się tu i teraz i to że tu i teraz są szczęśliwe, kochane, że jest pełna micha, że jest ciepły kocyk na parapecie, że jest teraz ręka która pogłaska, że jest trawa i motylki w danej chwili a w innej można łapać płatki śniegu przez szybę.
I trzeba im tego tu i teraz dawać jak najwięcej i każdą minutą razem się cieszyć. Dla tych które jeszcze są i dla tych które dopiero będą.
Wiecie co mówię osobom, które chcą się zacząć zajmować kotami? Żeby się zastanowiły, bo jak zaczną to już z tego nigdy nie wyjdą. I g.. prawda że sobie człowiek powie że nie wyrabia, że ma dosyć, że nie daje psychicznie i fizycznie rady. Po dwóch-trzech dniach łapie się znów na tym że znów siedzi w tym po uszy. To chyba jakiś rodzaj uzależnienia.

Te słowa napisane przez Ciebie wzięłam sobie bardzo do serca -
liczy się tu i teraz i to że tu i teraz są szczęśliwe, kochane,
bo nie znamy dnia ani godziny, kiedy możemy je stracić. :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt gru 09, 2011 10:47 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Dokładnie Aniu - nie znamy dnia ani godziny :( Przy Madzi miałaś świadomość, że ten dzień nadejdzie ale przy Mieciu? Miecio poprzedniego dnia był a następnego już go nie było... :( Niektóre choroby są niezauważalne, bezobjawowe... Tak samo jak u ludzi...
Dlatego każde tu i teraz powinno być takie jakby nie miało być jutra.
Nie mówię że trzeba każdego dnia myśleć o tym że ktoś bliski nam może jutro odejść, bo by człowiek chyba zwariował. Chodzi o to żeby każde tu i teraz było ważne.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 10, 2011 13:11 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Madziu, caly czas :crying: :crying: :crying:
Ciezko mi bardzo...
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob gru 10, 2011 23:42 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

:cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie gru 11, 2011 20:06 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Żegnaj moja Madziulko :cry:
Obrazek

Dziękuję Wszystkim Cioteczkom za bycie z nami na dobre i na złe i zapraszam do Witusia. viewtopic.php?f=1&t=136854&start=0
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 11, 2011 20:11 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Nigdy nie zapomnimy Madziuni :cry: :cry: :cry:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie gru 11, 2011 20:24 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

bulba pisze:Nigdy nie zapomnimy Madziuni :cry: :cry: :cry:

nigdy :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 14, 2011 14:31 Re: Wituś i Madzia z (FeLV+). Madzia odeszła za TM [']

Żegnaj Madziu
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]