KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 02, 2011 21:53 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt gru 02, 2011 21:58 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kropeczka13 pisze:
Cookie1706 pisze:
Kropeczka13 pisze:
Obrazek

Moje kochane dziewczynki :king:
Jestem z Was dumna :spin2:

dziękujemy...ja też tam byłem,zdjątka robiłem i worki nosiłem... :twisted:

ja też jestem dumna i z chłopców i z dziewczynek :1luvu: ofiaruję uścisk dłoni prezesa jakby co

a tu Jadzia wrzuciła z tvs matariał nakrecony na USiu. Rozkrecamy temat schroniska i naszego stowarzyszenia jak się da - zeby jak najwiecej ludzi sie dowiedziało i chciało pomagać zwierzakom :ok:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt gru 02, 2011 22:11 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

A ja na zakończenie następnego watku mam super newsa 8O
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzisiaj drapałam Shebę za uszkiem i nawet po pysiu i wąsikach :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 02, 2011 22:14 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Brawo Sheba :ok: :ok: :ok:
8)

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt gru 02, 2011 22:20 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Brawo L A S E R E K :!: :!: :!:
Sheba tak zapatrzona jest w swiatelko na podłodze że :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niemożliwe stało sie możliwe.
Normalnie az mi się oczy spociły.
Trenujemy juz od paru dni.
najpierw był grzbiecik.
teraz dochodzimy do wprawy.
najpierw bieg z przeszkodami - jak juz padamy to zaczynamy smeranko :ok: :ok:
Jaka ona ma miękka sierść :1luvu: a jaka jest cała taka twarda, napięta - to chyba jednak strach, bo niby gdzie by takie spręzyste ciałko wyćwiczyła- wskakiwaniem na szafę :ryk:
Normalnie uchhhhh :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt gru 02, 2011 22:21 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

No to ja witam po długim niebycie :mrgreen: śledziłam sprawy ale nie pisałam bo trezba pracować :mrgreen: zara zabieram się za tworzenie nowego wąta :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt gru 02, 2011 22:21 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:Brawo L A S E R E K :!: :!: :!:
Sheba tak zapatrzona jest w swiatelko na podłodze że :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niemożliwe stało sie możliwe.
najpierw był grzbiecik.
Jaka ona ma miękka sierść :1luvu: a jaka jest cała taka twarda, napięta - to chyba jednak strach, bo niby gdzie by takie spręzyste ciałko wyćwiczyła- wskakiwaniem na szafę :ryk:

Dorotka jeszcze ze 3 lata i Szeba zacznie być miziakiem :ryk:

terenia1

Post » Pt gru 02, 2011 22:23 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:
Kropeczka13 pisze:
Obrazek

Moje kochane dziewczynki :king:
Jestem z Was dumna :spin2:

Nasze wspaniałe dzielne kobiety :1luvu: Rewelacyjna akcja, Chatka naprawdę zaopatrzona w jedzonko, aż miło!!! A ja już podejrzewałam, że to św. Mikołaj tak kociakom dogodził :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pt gru 02, 2011 22:43 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Po dyżurku:
Na zdrowej kociaki ze smakiem pałaszowały Whiskasa z rybą, każdemu smakowało :ok:
Oczka Zuzi w znacznie lepszym stanie, natomiast u Pędzelka nadal biedne. Zuzia atakowała dziś Arletkę, która nie wiedziała zupełnie o co chodzi i uciekała bidulka.
Nie ma już żadnych wacików do przecierania oczek Gremlinkom. Dziś użyłam ręcznika jednorazowego.
Czy Józio miał już szczepienie na białaczkę? Kupkę ma w porządku, jest zdrowy, warto już go szczepić, bo smutno spogląda zza tych krat :(
Kwarantanna:
Marta opisała już nasze chorowitki, Inusia popłakuje w boksie, ale musi niestety oszczędzać teraz nóżkę i odpoczywać. Ma natomiast świetny apetyt :ok:
Bohaterka - mała buraska na szczęscie nie wymiotowała już przy mnie, mam wrażenie, ze lepiej się poczuła po zastrzykach :ok:
Michasia cały czas spała od powrotu z lecznicy i już nic nie jadła. Zobaczymy jak będzie jutro.
Pozabierałam kosze z boksów i wstawiłam legowiska Pingwinkowi i Michasi, aby bardziej się oswajały z kociarnią i obserwowały inne kociaki. Zadowolone z tego faktu - Pingwinek jest kochany, pozwala się głaskać bez końca, przytula główkę, nosek, mruczy, no miziak niemożliwy.
No i... wypuściłam kocią rodzinkę z boksu, są luzem na kwarantannie. Bardzo chciały dzisiaj wyjść i potem nie było już mowy o powrocie do boksu :P
Czarnulka z kociej rodzinki szaleje z maluchami, Maurycy jest obłędny :1luvu: Pozwala się nosić na rękach, przytula się , układa do głaskanka, jest kochany :kotek:
Luiza - żonka też odnalazła się poza boksem, trzyma się swojego dziecka, więc teraz "zakociło się" na kwarantannie :wink:
Pozostałe słodziaki ok :ok: Nawet Weronisia sama upominała się dziś o głaskanie i zabawę :ok:
Aha- Jadzia i Wiesiu przywieźli sporo podkładów jednorazowych - są w szafce, na której stała wieża i w żelaznej szafeczce w środku.
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pt gru 02, 2011 23:16 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Zapraszam na bazarek dla ducha i nosa :ryk: viewtopic.php?f=20&t=136493
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt gru 02, 2011 23:32 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

terenia1

Post » Pt gru 02, 2011 23:37 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Yupi byłam pierwsza :ryk:
Nagrody się zrzekam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob gru 03, 2011 1:27 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:Brawo L A S E R E K :!: :!: :!:
najpierw był grzbiecik.

Dorotka , no zastanawialam sie czy dobrze zrozumialam 8O 8O 8O , ale wszystko wskazuje na to, ze nawiazalas kontakt z sheba - serdeczne gratuacje :1luvu:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob gru 03, 2011 14:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:A ja na zakończenie następnego watku mam super newsa 8O
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzisiaj drapałam Shebę za uszkiem i nawet po pysiu i wąsikach :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

suuuuuuper :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia]