Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Mama Ewa pisze:Witam,
Zrobiłyśmy dzisiaj z Marą akcję "przejęcia" Klimka. Maleńki pięknie wyglada i już lepiej się czuje. Pobyt w Almavecie bardzo mu służył, otrzymał "na drogę" leki i duża paczkę suchego. Jest teraz u mnie w biurze, już się praktycznie zadomowił, lasi sie, mruczy, jest przesłodki![]()
Będę relacjonowac co i jak:)
Dorota Wojciechowska pisze:żeby temat nie ciągnął się jak flaki z olejemponaglona
proponuje zrobić glosowanie ( może na pw do mnie, bo na wątku to możemy zaraz mieć drugą setkę
)
ja ypowiedzi posumuję i wyniki wszystkim wyslę.
Pytanie :
1. kto jest za wynajmem pomieszczenia(koszt comiesięczny) i ile deklaruje się comiesięcznie dokładać.
2. kto jest za wyodrębnieniem tylko woliery na zdrowej (koszt jednorazowy) i ile deklaruje się dołożyć
jeden głos juz mam - na pw czekam na następne
balbina38 pisze:W kwestii wynajęcia dodatkowego pomieszczenia jestem przeciwna, jestem za jak najszybszą budową woliery i sukcesywnym szczepieniem kotów
Padła równiez propozycja coby na forum wewnętrznym tym co całek zakładał ten temat przedyskutować- ale tam znowu wielu dyzurantów nie jest zalogowanych i myslę że to może troche utrudnić i przedłużyć wypowiedzi, anie mogą czekać
)
The Szops pisze:czy ktoś wie, co to jest co biorą Triśka i Biedronka, po 1/4 tabletki-enteromicto?
terenia1 pisze:a ja z Jadzią bierzemy wieczorny - jutro wielka akcja odrobaczania całego towarzystwa, tablety na odrobaczenie zakupione, dla Józia ekstra zakupiony lek do odrobaczania na kark bo nie podejmuję się osobiście wsadzenia mu tabletki do paszczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, Williamvow i 32 gości