Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:Kochani jeszcze raz przypomnę i bardzo gorąco proszę po pomoc dla kotów. Potrzebna jest karma- bardzo potrzebna, materiały na budki - gruba folia taśma monterska, styropian/gotowe pudełka, pianka montażowa. Potrzebna też fizyczna pomoc przy ich produkcji, pomoc w karmieniu -cały czas, nieustannie, szczególnie teraz, choć ten 1 raz w tygodniu.
Anna Rylska pisze:Przypomnę kociaki i bardzo proszę o karmę dla nich, bez jedzenia nie przetrwają.
Niestety są kociaki na cmentarzu, takie ok. 3 miesięczne, nie wiem ile ich jest, mogły zostać podrzucone
taizu pisze:Anna Rylska pisze:Przypomnę kociaki i bardzo proszę o karmę dla nich, bez jedzenia nie przetrwają.
Niestety są kociaki na cmentarzu, takie ok. 3 miesięczne, nie wiem ile ich jest, mogły zostać podrzucone
ludzie są podli, biedne maleństwa!
Anna Rylska pisze:Kochani jeszcze raz przypomnę i bardzo gorąco proszę po pomoc dla kotów. Potrzebna jest karma- bardzo potrzebna, materiały na budki - gruba folia taśma monterska, styropian/gotowe pudełka, pianka montażowa. Potrzebna też fizyczna pomoc przy ich produkcji, pomoc w karmieniu -cały czas, nieustannie, szczególnie teraz, choć ten 1 raz w tygodniu.
lidka02 pisze:taizu pisze:Anna Rylska pisze:Przypomnę kociaki i bardzo proszę o karmę dla nich, bez jedzenia nie przetrwają.
ludzie są podli, biedne maleństwa!
Ludzie sa okrutnimyślą tylko o sobie ........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 116 gości