Edytka1984 pisze:Pulpeta, Kazia, Kluskę i Kruszynkę

Aaa, no więc tak
Pulpet niestety odszedł jeszcze u mnie w DT. Dopadła go niewydolność krążeniowo-oddechowa wywołana zmianami anatomicznymi (powiększona wątroba, zmiany w rejonie serca i żyły głównej, wysięk do klatki piersiowej, płyn w płucach i tchawicy). Kociak praktycznie poleciał w ciągu 48 h, jeszcze byłam z nim w nocy w klinice, ale niestety już nie dało się mu pomóc. Nie mogłam go odżałować, bo to był mój ulubiony z tego miotu

Natomiast pozostałe maluchy mają się bardzo dobrze. Kluska mieszka w Głogowie o dostaję z jej DS regularnie zdjęcia, natomiast Kazio i Kruszynka zamieszkali u bardzo miłych Państwa w Bytomiu. Maluchy razem dorastają i rozrabiają
Na adopcję czeka ciągle ich mama Szprotka oraz, jak się okazało jej siostra Sardynka. Obie kotki są już po sterylce, przebywają u mojej mamy i są praktycznie nie do odróżnienia. Także gdyby ktoś szukał przyjaznej, spokojnej, srebrno-białej kocicy, to polecam serdecznie moje dziewczyny. To Szprota, a zdjęcia Sardynki będą niebawem

EDIT:
Obie siostry, Szprotka i Sardynka, mają się dobrze w nowych domach. Szprotka pojechała aż do Cieszyna, natomiast Sardynka zamieszkała w Zabrzu, jaki starsza koleżanka dla 5-cio miesięcznej koteczki. Dziewczynkom życzymy wszystkiego najlepszego. Więcej szczegółów można przeczytać na Forum Fundacji Kocie Życie

Zapraszamy